İNCİRLİ TEKNİK VE EML’DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK...

İNCİRLİ TEKNİK VE EML’DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK...

İNCİRLİ TEKNİK VE EML’DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK...

Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M.Yaşar ŞAHİNDOĞAN Ankara 4 No’lu Şube Başkanı Ahmet AKKOCA ve Genel Merkez Avukatlarımızdan Hatice AYTEKİN ile beraber Ankara 4 No’lu Şubemize bağlı işyerlerinden olan İncirli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek üyelerimizle görüştüler.

Önce Okul Müdürü Hayati İPEK’i de makamında ziyaret eden ŞAHİNDOĞAN ve beraberindekiler daha sonra okulun konferans salonunda üyelerimiz ve eğitimcilerle bir araya geldiler.

 

Burada konuşan Ankara 4 No’lu Şube Başkanı Ahmet AKKOCA,’’Öğretmene yönelik şiddetin artmasında Milli Eğitim Bakanlığının söylem ve uygulamalarının büyük payı olduğunu söyleyerek, Bakanlığın öğretmen aleyhtarı uygulamalarına karşı mücadele etmek gerektiğini, mücadele adresinin de ancak Türk Eğitim Sen olabileceğini ‘’vurguladı.

 

Daha sonra söz alan Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M. Yaşar ŞAHİNDOĞAN,’’Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez memurların Ocak ayı itibarıyla zamsız maaş aldığını, bunun sorumlusunun 4688 sayılı yasayı geciktiren Hükümet olduğunu söyledi. ŞAHİNDOĞAN, Şike yasasını 1 günde, Mit yasasını 1 günde çıkaran, milletvekili emekli maaşlarını artıran yasayı 15 dakikada bir yasaya monte ederek çıkaran siyasi iktidarın 4688 sayılı yasada yapılması gereken değişiklikleri ancak 20 ayda çıkarabildiğini söyleyerek, bu durumun siyasi iktidarın kamu çalışanlarına bakış açısını göstermesi bakımından manidar olduğunu’’ sözlerine ekledi. ŞAHİNDOĞAN,’’mesleki ve teknik öğretimin ve meslek dersi öğretmenlerinin sorunlarını biliyoruz bu sorunların çözümü için çabalarımızı artırarak sürdüreceğiz ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

 

Toplantı, üyelerimizden gelen soruların Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M. Yaşar ŞAHİNDOĞAN ve Genel Merkez Avukatlarımızdan Hatice AYTEKİN tarafından cevaplandırılmasıyla sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.