INMA projesinin Seminer toplantısı Çankırı’da yapıldı

INMA projesinin Seminer toplantısı Çankırı’da yapıldı

Türkiye ve Avrupa KOBİ’lerinin İnovasyon İhtiyaçları ve Zorlukları Semineri Çankırı’da yapıldı.

Türkiye ve Avrupa KOBİ’lerinin İnovasyon İhtiyaçları ve Zorlukları Semineri Çankırı’da yapıldı.

KOBİ’ler için İnovasyon Yönetimi ve Yöneticileri” (INMA) projesinin Seminer toplantısı Çankırı Büyük Otel de yapıldı. Toplantıya Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik, Çankırı’da yaşayan Kobi yetkilileri, kamu görevlileri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Proje Seminerinde katılımcılara bilgi veren proje koordinatörü, Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyesi Do. Dr. Sezai Özçelik  “Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı (Türkiye  Ulusal Ajansı) tarafından kabul edilen ve Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen INMA projesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi liderliğinde İspanya, Portekiz, İtalya ve Romanya'dan toplam 6 ortaklı KA2 projesi olarak devam etmektedir.” Dedi.

İnovasyon yöneticiliğinin ülkemiz için yeni bir kavram olduğunu aktaran Sezai Özçeilik “KOBİ’ler İçin Inovasyon Yönetimi ve Yöneticileri” projesinin amacının, bu konudaki iş yeterlilikleri, kısa süreli eğitim materyalleri ve araçları, profil, ve kısa süreli eğitim müfredatını Türkiye, İtalya, Portekiz ve Romanya’ya transfer etmektir. Bu ülkelerde İnovasyon Yöneticilerini etkili kısa süreli eğiterek günümüzdeki iş piyasasına uygun bilgi, beceri ve tutumlar kazanmalarına olanak sağlamaktır dedi.

Online Eğitim Düzenlenecek

Toplantıda proje sürecine de değinen Özçelik, Şubat 2016’da İnovasyon Yöneticiği ile ilgili Türkçe online eğitimlerin başlayacağını ve bu eğitimlerin genel katılıma açık olacağını aktardı.

Çankırı Büyük Otel’de gerçekleştirilen organizasyon toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.