İnsan Kaynakları Kursu Ankara

İnsan Kaynakları Kursu Ankara

3Bilgi Eğitim Kurumları ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile 4 senedir aralıksız olarak Ankara'da sürekli düzenlenmekte olan,Türkiye'nin en başarılı geçmişe sahip İnsan Kaynakları eğitimi olan, "İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı" , Türkiye

3Bilgi Eğitim Kurumları ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile 4 senedir aralıksız olarak  Ankara'da  sürekli düzenlenmekte olan,Türkiye'nin en başarılı geçmişe sahip İnsan Kaynakları eğitimi olan, "İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı" , Türkiye'nin İnsan Kaynakları Yöneticilerini Yetiştiriyor.

4  Senede vermiş olduğu 1000'in üzerinde mezun ile, "İnsan Kaynakları Yönetimi" alanında uzmanlık kazandırmak amacını taşıyan eğitim programı, önde gelen firmaların İK direktörleri, İK müdürleri, Akademisyenler ve SGK Başmüfettişleri tarafından veriliyor.

Verilen eğitimlerin yanı sıra iş hayatına da hazırlayan İnsan Kaynakları Kursu, yaşanabilecek her türlü soruna çözüm yolu aramaktadır.  Kurs boyunca Akademik ünvana sahip profesyonel kişiler tarafından verilen eğitim programlarının yanında her öğrenciye 3 adet kitap hediye edilmektedir.

Verilebilecek en üst seviyede planlanan ve uygulanan İnsan Kaynakları Kursu, toplam 108 saat sürmektedir. 108 saati ise haftanın belirli günlerine ve saatlerine bölünmektedir.108 saat boyunca akademik ve interaktif düzeyde görülebilecek her türlü ders ya da eğitim programı anlatılmakta, farklı dersler için de ayrıca özel eğitmenler ilgilenmektedir.

İnsan Kaynakları Uzmanlığı kursu sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika ve 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından başarı sertifikası verilmektedir.  Ayrıca bu eğitim sonucunda SGK Mevzuatı Eğitimi Sertifikası verilmektedir. İnsan Kaynakları Eğitimini alan tüm öğrenciler ücretsiz olarak temel Bilgisayar Eğitimini de alabilmekteler. Ayrıca dileyen öğrenciler yine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alabilmektedir.

Eğitim programlarında ise; “  Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsdan Gücünün Planlaması ve İş Analizi, İşe alım, seçme ve Yerleştirme, İş Değerlendirme ve Ücret Yönetim Sistemi, Performans Yönetimi, Kariyer Yönetimi ve Geliştirme, Eğitim ve Geliştirme Süreçleri, Kurumsal Değerler ve İlkeler ve İnsan Kaynakları, Motivasyon Ödül ve Öneri Sistemi, İK Bilgi İşlem Programları ve Raporlama, İK Kalite Süreci, İK Personel Özlük İşleri, İş Sözleşmeleri, Ücret ve Ücret Uygulamaları, Ücret Bordrosu Düzenleme ve Uygulamaları, SGK Mevzuatı, SGK İşçi ve İşveren Hakları, İş Güvenliği ve İş Sağlığı , Kişisel Gelişim ve Motivasyon . Tüm bu verilen eğitim programlarından yararlanmak isteyen kişiler için de ayrıca bir ödeme düzeni de geliştirilmiştir. Yeni düzenlenen ve 2015 yılına göre planlanan ödeme seçeneklerine göre herkesin ödeyebileceği bir seçenek sunulmuştur.

Firmaların işe alım sürecinde yaşanılan sıkıntıların önüne geçmek için hazırlanan programla ilgili bilgi veren 3Bilgi Eğitim Kurumları Müdürü Mesut Karaağaç konuyla ilgili şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi bir işletmenin ayakta kalabilmesi ve varlığını devam ettirebilmesi tamamen insana yaptığı yatırımla mümkündür. Günümüzün başarılı işletmeleri işgücü yapısını ve insan kaynağını, ülkelerinin ve bölgelerinin dar özellikleri, iç pazarın denetlenebilir koşulları ile sınırlanmamakta;  ortak bir dünya pazarında, her gün daha da artan rekabet koşullarıyla birlikte yaşamayı ve gelişmeyi hedeflemektedirler. Piyasayla rekabette, önemli koşullardan birisinin ürün kalitesi, diğerinin ise hizmet kalitesi olduğunu göz önünde bulundurursak her iki boyutunda, başarılı bir şekilde tüketiciyle buluşması tamamen işini iyi yapan bir kadroyla mümkündür. Bu da ancak “doğru insanın doğru işe yerleşmesi” ve  “iş tatminlerinin sağlanması” ile mümkündür. Gerçekten de rakipler arasında öne çıkabilmenin, uzun süre ve karlı yaşayabilmenin en önemli koşulu, kaliteli üretim, hizmet ve bu kaliteyi sürdüren nitelikli “insan gücü” nü yakalamaktır.  Bu anlayışta da kurumlarda çok önemli görev üst yönetime ve iyi işleyen insan kaynakları departmanlarına düşmektedir. Bizde tam bu noktada İnsan Kaynakları Kursu olarak firmalara nitelikli insan kaynakları personelleri yetiştiriyoruz.

 

Web: www.3bilgi.com

Tel: 0312 232 11 12

Facebook: www.fb.com/3bilgi

Twitter: www.twitter.cım/3bilgi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.