iPhone Se nizi Buff ile Koruyun

iPhone Se nizi Buff ile Koruyun

iPhone Se, küçülmüş bir iPhone modeli.113 gram ağırlığında olan ürün küçük ama çok donanımlı.

iPhone Se Yeni Model Ekran Korucu Film

iPhone Se, küçülmüş bir iPhone modeli.113 gram ağırlığında olan ürün küçük ama çok donanımlı. Aradığınız bir çok özellik yanında yenilikçi uygulamalara da imza atıyor. Bu imzayı tamamlayacak olan ürünler ise iPhone Se ekran koruyucu filmler.

iPhone Se 4 inç, arkadan aydınlatmalı geniş bir ekrana sahip.12 mega piksel iSight kamerasıyla kameraya performansı çok güçlü. Saniyede 30 kare 4k video çekimi yapabiliyor. Yüz algılama özelliği de bulunan yeni iPhone Se, tasarımı ve özellikleriyle piyasaya güçlü bir giriş yapıyor.

Tasarımımdaki yenilikçi tavrı ile iPhone Se, ekran koruyucu filmler konusunda da aynı tavrı gösteriyor. Özel bir iPhone için özel bir ekran koruyucu kullanmak isteyecek kullanıcılara yeni iPhone Se ile uyumlu ekran koruyucu tasarımları sunuyor. Modern tarzını ilk bakışta hissettiren iPhone Se’ler için yeni modelleriyle iPhone Se ekran koruyucu filmkullanıcılara sunuluyor.

 

iPhone Se’ye Özel Ekran Koruyucu Film

Boyut ve ölçütleri ile farklı olan iPhone Se’ler için tam uyumlu ekran koruyucular kullanılmalıdır. Tasarım çizgisinde iPhone tarzını konuşturan iPhone Se ekran koruyucu film seçenekleri arasından kullanımınıza en uygun olanı bulabilirsiniz.

Bu seriye özel olarak tasarlanan iPhone Se ekran koruyucu filmler, gücünü tasarımdan ve performanstan alır.

Donananımve performans cihazda nasılsa ekran koruyucu da öyle olmalıdır. iPhone Se için özel olarak tasarlanan ekran koruyucu filmler cihazın ölçülerine ve donanımına uygundur. Ekran koruyucu kullanırken dayanıklılığı ve çözünürlük kriterleri önem taşır.

iPhone Se Ekran Koruyucu Film Nerede Satılır?

İstediğiniz model ve dayanıklılıktaki iPhone Se ekran koruyucu filmleri satın alırken dikkatli olmalısınız. Henüz piyasaya yeni çıkmakta olan ürünler olduğundan sahteleri bolca türeyecektir. iPhone Se ekran koruyucu film nerede satılır diye soruyorsanız en güvenli yol Apple’ın kendi sitesine yönelmek olacaktır.

Ürün çok yeni olduğundan muhakkak uyumlu ekran koruyucu filmleri tercih etmelisiniz. Eski iPhone ekran koruyucularının uyup uymayacağı konusunda bir bilgi henüz yoktur. Bu nedenle yeni iPhone yeni ekran koruyucu film demek uygun olacaktır.