Işık Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Işık Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Işık Üniversitesi Rektörlüğünden:

Işık Üniversitesi Rektörlüğünden:

PROFESÖR ALINACAKTIR

Üniversitemiz, Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümünde açık bulunan Profesör kadrosuna 2547 sayılı Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23. maddesi, “Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği” uyarınca Profesör alınacaktır.

Başvuracak adaylar özgeçmişlerini, sınıflandırılmış bilimsel çalışma ve yayınlarını, yayınlarına yapılan atıfları, yönettiği projeler, aldığı ödüller ve patentleri, varsa bildiği yabancı dillere ilişkin belgeleri, bulunduğu faaliyetleri (yayın kurulu, konferans organizasyonu, hakemlik, danışmanlık gibi), yükseltilme ve atanmaya ilişkin belgeler ve diplomaları içeren dosya ile ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili Işık Üniversitesi Rektörlüğü’ne bizzat başvurmaları gerekmektedir.

Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

BİRİMİ

BÖLÜM

AKADEMİK

ÜNVANI

ADET

ÖZEL KOŞULLAR

Güzel Sanatlar Fakültesi

İç Mimarlık

Profesör

1

İç Mimarlık Bölümü Lisans, Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlilik mezunu olmak ve “Temel Tasarım, Anlatım Teknikleri ve İç Mimari Proje” konularında uzmanlaşmış olmak.

BAŞVURU ADRESİ

Işık Üniversitesi Rektörlüğü

Işık Üniversitesi 34980 Şile/İstanbul

Tel: 0 216 712 14 60

[email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.