İsmail Koncuk "İptal"den Memnun

İsmail Koncuk "İptal"den Memnun

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden rotasyonun iptal edildiğini açıkladı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden rotasyonun iptal edildiğini açıkladı. Koncuk, “ Bize göre büyük bir hatadan dönüldü” dedi.
İşte o açıklamalar: 
“Rotasyon iptal edildi. Öncelikle bize göre büyük bir hatadan dönülmüştür. Bu konuda talepleri değerlendiren Sayın Nabi Avcı'ya teşekkür ediyorum.
MEB rotasyon konusunda devam deseydi, tercihlerine yerleşemeyen yaklaşık 5000 öğretmen resen tercihleri dışında okullara gideceklerdi.
Bu durumu da göz önüne alan MEB ve Sayın Nabi Avcı rotasyonu iptal etmiş ve doğru bir karar vermiştir. Bundan sonra ne yapılmalıdır?
MEB hemen 2. il içi ve 2. iller arası tayin istekleri için harekete geçmelidir. Bunda da Sayın Nabi Avcı'nın aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

Sayın Nabi Avcı'ya rotasyon iptali ve yapacağından şüphe duymadığım 2. il içi ve illerarası tayinler için teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum