İsmail Koncuk'tan Sosyal Medya Uyarısı!

İsmail Koncuk'tan Sosyal Medya Uyarısı!

Türkiye Kamu-sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un facebook hesabından yapmış oldugu açıklama.''FACEBOOK, TWİTTER PAYLAŞIMLARINIZA DİKKAT EDİNİZ''

Türkiye Kamu-sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un facebook hesabından yapmış oldugu açıklama.''FACEBOOK, TWİTTER PAYLAŞIMLARINIZA DİKKAT EDİNİZ''

Yönetici ve üyemiz bir çok arkadaşımızın sanal alemde yaptıkları paylaşımlara dikkat etmeleri gerekmektedir. Demokrasinin bir tanımı da "tahammül rejimidir", ancak yağcı ve yalakanın, gönüllü hafiyelerin çoğaldığı günümüzde, kime yönelik olursa olsun, hakareti asla tasvip etmeyiz, ancak en basit eleştiriler dahi, malesef devlet büyüklerine hakaret kapsamında değerlendirilmektedir.

Kraldan fazla kralcıların her geçen gün arttığı günümüzde arkadaşlarımızın facebook, twitter sayfalarında yaptığı paylaşımlar hemen şikayet konusu haline getirilmektedir. Bu kapsamda açığa alınan, soruşturma açılarak ceza verilen arkadaşlarımız da bulunmaktadır. Elbette, ülkemizi ilgilendiren konularda, milli meselelerde eleştiri yapılacaktır, ancak yapılacak eleştirilerde doğrudan isimler kullanmak sıkıntılar yaratabilmektedir.Sendikal konularda, çalışma hayatı ile ilgili hususlarda sendikamızın paylaşımlarının kullanılmasında bir sakınca bulunmamaktadır. Arkadaşlarımızın facebook ve twitter sayfalarını takip edenleri tahmin etmek zor değildir.

Bunlar, sendikamızla yiğitçe mücadele edemeyen yandaş taifesinin, bel altı strateji ile çalışan, kalleşlerdir. Bu sebeplerle tüm arkadaşlarımızın bundan sonra yapacakları paylaşımlara dikkat etmeleri, varsa geçmişe yönelik tüm paylaşımlarını kontrol ederek silmeleri, gereksiz sıkıntı yaşamamaları, bu ahlaksızlara fırsat vermemeleri açısından önemlidir. Böyle bir açıklama yapmak istemezdim, ancak maalesef ülke bu duruma getirilmiştir, artık demokrasi, fikir hüriyeti ve demokratik eleştiri hakkı ağızlarda süs olmaktan ibarettir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.