İsmet Yılmaz'dan Ağustos Ataması Açıklaması

İsmet Yılmaz'dan Ağustos Ataması Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Genel Merkez Yöneticileri Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Genel Merkez Yöneticileri   Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan ziyarette eğitim çalışanlarının sorunlarını dile getirerek, yaşanan sıkıntılara  çözüm yolunun bulunmasını istedi. Ayrıca son günlerde gündemde olan konulara da değinen Koncuk,  Ağustos ayında mutlaka öğretmen  ataması yapılması gerektiğini,  sözleşmeli öğretmenliğin tekrar gündeme getirilmesine kesinlikle karşı olduğumuzu, aynı zamanda öğretmenlere uygulanmaya çalışılan zorunlu yer değişikliği (rotasyon) uygulamasının da yanlış olduğunu ve kesinlikle karşı olduğumuzu ifade etti.

Genel Başkan  Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüşmesinin ardından kişisel Twitter hesabından şu açıklamaları yaptı.

Türk Eğitim Sen olarak, Sayın İsmet Yılmaz'la görüşme yaptık. Görüşmede eğitim çalışanlarının tüm problemlerini konuştuk, raporumuzu sunduk.
Sayın  Yılmaz'dan ısrarla Ağustos ataması yapmasını, sözleşmeli öğretmenlikten vazgeçmesini istedik. Ağustos atamasına karşı olmadığını söyledi.
Ağustos atamasının sadece kendisinin isteği ile olmayacağını, böyle bir atamadan kendisinin de memnun olacağını açıkladı.
Şubat atamasının kendinden önce, Sayın Nabi Avcı döneminde,6 aylık alıştırma dönemi sebebiyle, yapılmış  bir açıklama olduğunu söyledi.

Biz,6 aylık alıştırma döneminin ülkemiz için gereksiz bir uygulama olduğunu, Ağustos atamasının mutlaka yapılması gerektiği ısrarla söyledik."

www.turkiyeegitim.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.