İspanya Ligi Puan Durumu

İspanya Ligi Puan Durumu

9 puan farkla Atletico Madrid'in önünde liderliğini sürdüren Barcelona bu sene İspanya liginde şampiyon olacak gibi görünüyor.

9 puan farkla Atletico Madrid'in önünde liderliğini sürdüren Barcelona bu sene İspanya liginde şampiyon olacak gibi görünüyor.

60 puan ile 3. sırada bulunan Real Madrid ise bu sene İspanya liginde büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ancak şampiyonlar liginde PSG’yi eleyerek bu kategori de tüm hızıyla adıyla devam ediyor. Aynı şekilde önümüzdeki sene için şampiyon ligine katılmak zorunda olan Valencia ve Villareal ile birlikte Sevilla takımları da büyük bir rekabet içerisinde ligi sürdürüyor.

Tüm Ligler Takip Edilebilir

Avrupa'nın en büyük liglerinden biri olarak İspanya ligi puan durumu tüm sporseverler tarafından her hafta büyük bir merak ile takip edilmektedir. Ancak bu sene Barcelona'nın açık ara farkla liderliğe doğru koştuğu İspanya liginde şampiyonluk mücadelesi pek fazla bilgi çekmiyor. Fakat şampiyon ligine katılma mücadelesi ile birlikte düşme potasındaki mücadelenin oldukça heyecan verdiğini söylemek gerekir. Malaga takımının büyük bir sürpriz olmazsa küme düştüğü İspanya Ligi'nde 4 ya da 5 takım düşmemek için büyük bir çaba göstermektedir. Tüm bu detayları ve aynı zamanda basketbol adına da hem Türkiye basketbol ligi hem NBA hem de Euro Lig adına tüm bilgiler en iyi şekilde öğrenebilir. Diğer yandan eş zamanlı olarak canlı skorlar da yine site bünyesinde istenilen her yerde rahatlıkla bilgi alma şansı elde edilebilir.

Tüm Avrupa Ligi Burada

Başta İngiltere premier lig ile birlikte İspanya ligi ve Almanya veya İtalya ligi gibi tüm farklı ligler, bu kaliteli site bünyesinde eş zamanlı olarak canlı skor takibi gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda tüm takımlar hakkında detaylı bilgiler de yine alınabilir. Özellikle Türkiye süper ligi içerisindeki şampiyonluk mücadelesi de tüm hızıyla gittiği lig kapsamında hem sporseverler hem de bahis severler rahatlıkla tüm bilgilerin site bünyesinde alabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.