İstanbul EBS, Silivri'de 15 Temmuz Davalarını Takip Ediyor

İstanbul EBS, Silivri'de 15 Temmuz Davalarını Takip Ediyor

Eğitim-Bir-Sen üyesi öğretmenlerden bir grup 15 Temmuz Dava’larını izlemek üzere Silivri Ceza İnfaz Kurumları’nda idi.

Eğitim-Bir-Sen üyesi öğretmenlerden bir grup 15 Temmuz Dava’larını izlemek üzere Silivri Ceza İnfaz Kurumları’nda idi.

Grup adına açıklama yapan İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat YAVUZ, Silivri Ceza İnfaz Kurumlarında devam eden 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi Davası'nı izlemek, yaşananlara tanık olmak, Şehit yakını ve Gazi ailelerine destek olmak üzere mahkeme salonunda idik. Darbeci bir binbaşının "olabilir, görmedim, silah yanlışlıkla elimdeydi" gibi ilginç ifadeler verdiği duruşmada yaşananlara şahit olduk, dedi.

Binbaşının verdiği ifadelerden duyduğu şaşkınlığı belirten YAVUZ, bir gün boyunca bir hain konuştu. Adeta hain darbecinin hezeyanlarına tanık olduk. Hain darbeci,  gece saat 01:30’ a kadar birlikleri basan teröristlere müdahale ettiğini düşünerek görev yapmış. Terörist dediği kendilerini derdest eden vatansever askerler. Bu hainin ifadeleri bize ne kadar büyük bir ihanetle karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor diyerek sözlerine devam etti.

15 Temmuz davalarına daha çok katılım olması gerektiğini vurgulayan YAVUZ, şubemize bağlı ilçe teşkilatlarımızla farklı günlerde yine geleceğiz. Buradaki şehit yakınlarını ve gazilerimizi yalnız bırakmayacağız. Bugün bizimle birlikte duruşmalara katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 3 ve 6 No’lu Şube Başkanları Erol ERMİŞ ve İdris ŞEKERCİ ile birlikte katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum