İstanbul hava durumu! Kar geliyor

İstanbul hava durumu! Kar geliyor

İstanbul için Meteoroloji bir kez daha kar uyarısı yaptı. Son hava tahminlerine göre İstanbul'da yarın kar bekleniyor. Sabah saatlerinde başlayacak olan yağış Salı günü gün boyu devam edecek.

İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre 26 Ocak Salı günü kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıkları -2'ye kadar düşecek. Çarşamba gününden itibaren İstanbul'da havalar ısınmaya başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporuna göre İstanbul'da yarın kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık eksi 2 dereceye kadar düşerken, yağışlar akşam saatlerine kadar devam edecek.

İstanbul hava durumu! Kar geliyor

SAMSUN'DA KAMUYA KAR TATİLİ

Samsun'da kar nedeniyle engelli ve hamilelerin yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.  Vali İbrahim Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar nedeniyle olumsuz hava koşullarının oluştuğuna işaret etti.  Şahin, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin 26 Ocak Salı günü idari izinli sayılacağını duyurdu.

KOCAELİ'NDE ÖZEL EĞİTİME KAR ENGELİ

Kocaeli'nin bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde yarın eğitime ara verildi.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Derince, İzmit, Kandıra, Kartepe, Başiskele ve Gölcük ilçelerinde olumsuz hava şartlarının devam etmesi nedeniyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde 26 Ocak Salı eğitime ara verildiği kaydedildi.

İlçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.