İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

İstanbul Ticaret Üniversitesinden:

İstanbul Ticaret Üniversitesinden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarına 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca devamlı statüye göre öğretim elemanları alınacaktır.

1 - İlanda belirtilen Doçent kadroları için başvurular Resmi Gazete ilan tarihinden itibaren on beş gün içerisinde Rektörlük Genel Sekreterliği Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

2 - Başvuran adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri ve Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerinde belirtilen şartları ve Üniversitemiz Senatosu'nun kabul ettiği Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma, Atama ve Yükseltme İlkeleri Yönergesi'nin ilgili maddelerinde belirtilen şartları http://ticaret.edu.tr/tr/Sayfa/Universitemiz/Mevzuat/UniversitemizMevzuati/Yonergeler/ Ogretim ElemaniKadrolarinaBasvurmaAtamaVeYukseltmeIlkeleriYonergesi) taşımaları, Doçent adayların dilekçelerine özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını ve diploma (Doktora, Lisansüstü, Lisans) örneklerini 4 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Genel Sekreterliği Yazı İşleri Müdürlüğü'ne (Sütlüce Mahallesi İmrahor Caddesi No: 90 Beyoğlu / İstanbul) teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Fakülte/MYO

Böl./Anabilim Dalı

Kadro Unvanı

Adet

Ticari Bilimler

İktisat İngilizce

(Mikro İktisat ve Sanayi İktisadı konularında eserleri bulunması ve Yabancı dilde eğitim verme kriterlerinisağlamış olmak)

Doç. Dr.

1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.