İstanbul'da 19 ocak salı okullar tatil mi? Vasip Şahin salladı

İstanbul'da 19 ocak salı okullar tatil mi? Vasip Şahin salladı

İSTANBUL 'da bugün okullar tatildi. Peki İstanbul Valisi Vasip Şahin yarın yani 19 ocak 2016 salı günü de okulları tatil eder mi? Twitterda Vasip Şahin zirveye oturdu.

İSTANBUL 'da okullar yarın yani 19 ocak salı günü tatil mi? İstanbul Valisi Vasip Şahin twitterda kar tatili bekleyen öğrencilerin gündemine oturdu. Vali Vasip Şahin'e 'yarın okullar tatil olsun' diyen öğrencilerden birbirinden ilginç mesajlar yağıyor.

Vasip Şahin dün gece 'okulların tatil olduğunu' duyurduğu twit ile sosyal medyada paylaşım rekoru kırmıştı. 1 günlük kar tatilinin tadını çıkaran öğrenciler şimdi 19 ocak salı günü için de kar tatili haberi bekliyorlar. Bunun için de Vasip Şahin'i mesaj yağmuruna tutuyorlar.

Okullar yarın İstanbul 'da tatil mi sorusunun yanıtı ise akşam yapılacak olan son değerlendirmede verilecek.

VASİP ŞAHİN TWITTERDA GÜNÜN EN POPÜLER ADAMI

Sosyal medyada öğrenciler Vali Vasip Şahin'in twitter hesabını sıkı takibe almış durumdalar. Vali Vasip Şahin'den bir gün daha kar tatili isteyen öğrenciler esprili mesajlar atıyorlar. Vali Vasip Şahin hızla TT listesine girerken birbirinden ilginç twitler ve capsler sosyal medyada dönüyor.

istanbul valisi vasip şahin caps okullar tatil mi
istanbulda okullar tatil mi twitleri tweet

istanbulda yarın 19 ocak okullar tatil mi

İSTANBUL KAR YAĞIŞI SON DURUM NE?

Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) karla mücadele ekipleri,yağışın uçuşları aksatmaması için Atatürk Havalimanı apronunda çalışmalarını sürdürüyor.

DHMİ'nin ekipleri, dün akşam başlayan kar yağışı dolayısıyla 24 saat esasına göre vardiyalı çalışıyor. Sefere çıkacak uçakların kanat, motor, kuyruk ve gövdesine, buzlanmayı önleyici ve çözücü sıvı sıkılıyor.

İSTANBUL hava durumu raporuna göre kar yağışı yarın yani 19 ocak salı günü de devam edecek. Meteoroloji hava durumu açıklamasında sıcaklığın İstanbul'da daha da düşeceğini bildirdi.Ekipler, uçakların iniş ve kalkış yaptıkları bölümlerdeki kar birikintilerine anından müdahale ederek pistleri temizliyor.

Bu arada, Türk Hava Yolları (THY), Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanlarındaki yoğun kar yağışı nedeniyle bugün ve yarın iç ile dış hatta 399 seferini iptal ettiğini duyurdu. 

Atlasglobal Hava Yolları, Onur Air ve Pegasus da aynı gerekçeyle planlanan birçok uçuşu iptal etti.

Uçuşları iptal edilen yolcular ise Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde yoğunluk oluşturdu. Bilgi ekranlarından seferlerini takip eden yolculardan bazılarının terminaldeki koltuklarda dinlendikleri ve uyudukları görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.