İstanbul'da okullar yarın tatil mi Valilik açıkladı

İstanbul'da okullar yarın tatil mi Valilik açıkladı

İSTANBUL'da yarın yani 18 Ocak Pazartesi günü okullar tatil mi, İstanbul Valiliğş açıkladı. İstanbul'da bu gece yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar Salı gününe kadar etkili olacak.

İSTANBUL'da yarın okullar tatil mi sorusunın cevabını İstanbul Valiliği açıkladı. Bu gece özellikle İstanbul'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji kar yağışının yer yer etkisini arttırarak salı gününe kadar yağacağını açıkladı. Peki yoğun kar yağışı İstanbul'da okulları tatil ettirir mi? Veliler ve öğrenciler bu kritik sorunun cevabını bekliyor.

YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da yarın yani 18 Ocak Pazartesi günü okullar tatil mi? Bu konuda henüz İstanbul Valiliği'nden bir açıklama yapılmazken, yüzbinlerce veli ve öğrencinin gözü kulağı, valilikten yapılacak 'kar tatili' açıklamasında.

 İstanbul Valiliği, kenti etkisi altına alması beklenen kar yağışı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Karla karışık yağmur ve kar yağışının aralıklarla salı akşamına kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilmektedir" denildi.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR SERT GELİYOR!

İSTANBUL hava durumu için kar alarmı geldi. Son tahminleri meteoroloji açıkladı. Bu gece kar yağışı başlayacak ve pazartesi günü etkisini arttıracak.

İstanbul 5 günlük hava durumu raporu

İstanbul 5 günlük hava durumu raporuİSTANBUL hava durumu son raporlara göre sıcaklık 10 derece birden düşüyor. Kar yağışı 4 gün boyunca etkili olacak.



'SALI AKŞAMINA KADAR ETKİLİ OLACAK'

İstanbul Valiliği'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları hatırlatılarak, "İstanbul’da 17 Ocak Pazar günü kuvvetli sağanak yağmur şeklinde görülecek olan yağışın, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşmesi, aralıklarla salı akşamına kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilmektedir. Rüzgârın güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/saat) şeklinde esmesi ve sıcaklığın pazartesi günü hissedilir derecede azalarak 0 dereceye kadar düşmesi beklenmektedir. Bu nedenle vatandaşlarımızın; zorunlu olmadıkça özel araçları ile trafiğe çıkmamaları, araçları ile yola çıkan vatandaşlarımızın mutlaka kar lastiği, zincir, takoz ve çekme halatı kullanmaları / bulundurmaları, araçların teknik yönden gerekli kontrollerini yaptırmaları, trafik kuralları, işaret ve işaretçilerine uymaları, resmi makamlara ait duyuruları takip etmeleri seyahat, can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.