İşte iPhone 7'nin en yeni ve net görüntüleri!

İşte iPhone 7'nin en yeni ve net görüntüleri!

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 7'nin tanıtım günü yaklaştıkça sızıntı bilgiler de artmaya devam ediyor.

Apple geliştiricilerinin katıldığı WWDC konferansı başlamadan kısa bir süre önce iPhone 7 ve iPhone 7 Pro'nun bugüne kadarki en net görüntüleri sızdırıldı.

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 7'nin tanıtımına artık sayılı haftalar kaldı. Apple, telefona dair tasarım ve detayları sır gibi saklamaya çalışırken sızıntı bilgi ve fotoğrafların önüne geçemiyor. Zira bu zamana kadar iPhone 7'ye dair sayısız bilgi paylaşıldı. Lakin son paylaşılan fotoğraflar söylenenlerin çoğunu doğruluyor.

[Bu görüntü iPhone 7'nin hem baz hem de Pro versiyonuyla geleceğini gösteriyor. Gördüğümüz üzere sol tarafta 4.7-inç ekran boyutlu iPhone 7 var. Sağ tarafta ise 5.5-inç ekran büyüklüğüne sahip olacağı tahmin edilen, çift lens kameralı iPhone 7 Pro bulunuyor.

Bu görüntü iPhone 7'nin hem baz hem de Pro versiyonuyla geleceğini gösteriyor. Gördüğümüz üzere sol tarafta 4.7-inç ekran boyutlu iPhone 7 var. Sağ tarafta ise 5.5-inç ekran büyüklüğüne sahip olacağı tahmin edilen, çift lens kameralı iPhone 7 Pro bulunuyor.

[iPhone 7 ile beraber kulaklık girişinin kalkacağı söylentilerini birçok kişi duymuştur. Bu görüntüye göre de iPhone 7'de kulaklık girişi, Lightning bağlantı yuvasından sağlanacak gibi görünüyor. Ayrıca iPhone 7'nin kamera lensinin iPhone 6S'e göre belirgin seviyede büyük olduğunu söyleyebiliriz.

iPhone 7 ile beraber kulaklık girişinin kalkacağı söylentilerini birçok kişi duymuştur. Bu görüntüye göre de iPhone 7'de kulaklık girişi, Lightning bağlantı yuvasından sağlanacak gibi görünüyor. Ayrıca iPhone 7'nin kamera lensinin iPhone 6S'e göre belirgin seviyede büyük olduğunu söyleyebiliriz.

[Smart Connect, yani akıllı bağlantı özelliğinin iPhone 7 Pro'da tercih edildiğini görüyoruz. Bu bağlantı yuvası, Apple'ın aksesuarlarıyla daha kolay bağlantı kurulmasını sağlıyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde iPhone 7'nin yepyeni bir renk ile geleceği duyurulmuştu. Görüntüdeki iPhone 7 ise bugüne kadar hiç görmediğimiz gece mavisi renginde.]

Smart Connect, yani akıllı bağlantı özelliğinin iPhone 7 Pro'da tercih edildiğini görüyoruz. Bu bağlantı yuvası, Apple'ın aksesuarlarıyla daha kolay bağlantı kurulmasını sağlıyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde iPhone 7'nin yepyeni bir renk ile geleceği duyurulmuştu. Görüntüdeki iPhone 7 ise bugüne kadar hiç görmediğimiz gece mavisi renginde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.