İşte Milli Eğitimdeki Adaletsizliğin Belgesi

İşte Milli Eğitimdeki Adaletsizliğin Belgesi

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK Sosyal medya hesabından Milli Eğitimde yaşanan adaletsizliklerle ilgili çok çarpıcı bir belge paylaştı. İşte Ayrıntılar

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK Sosyal medya hesabından Milli Eğitimde dönen adaletsizliklerle ilgili çok çarpıcı bir belge paylaştı.

Amasya'da görev yapan bir Öğretmenin okulunun dsiplin cezasıyla görev yerinini değiştirilmesine yönelik yaptığı ititirazları Bimer'e de şikayet etmesi neticesinde muhakkikler tarafından verilen ceza ve öğretmenin yaptığı itirazın üst displin kurulunda görüşülmesi sırasında Kurul Başkanı Vali Yardımcısı İl Milli Eğitim Müdürünün" "M. E. Müdürü bazı kurul üyelerine manevi baskı yapmıştır." diyerek karar tutanağına şerh düşerek resmi olarak kayıt altına aldı.

Eğer iddialar gerçekse ve Vali yardımcısının düştüğü şerh ( her ne kadar verilen kararı değiştirmese de) Adaletin dağıtımında adil olması gereken insanların da vebal altında kalacağını göseren adeta bir ibretlik vesika haline dönüşmüş demektir.

Öğretmenlerin veya innsanların haklarını aramak için oluşturulmuş olan kanuni mercilere yaptığı yasal başvuruların suç sayıldığı ve bu noktada da suç isnad edilen bir öğretmene, ceza alması için İl Milli Eğitim Müdürünün baskı yapıldığının bu şekilde kayıt altına alınması gelinen noktanın "kimi kime şikayet ediyorsun" ya da "Tuz da kokmuş" noktasını olduğunu göstermektedir. 

İşte İsmail KONCUK'un o paylaşımı;

113652_cjdf0beweaawn9l.jpg

ajanskamu.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.