İşte Trabzonspor'un yeni başkanı

İşte Trabzonspor'un yeni başkanı

Trabzonspor Kulübü'nün olağan genel kurulunda başkanlığa Muharrem Usta'nın seçildiği açıklandı.

Trabzonspor Kulübü'nün olağan genel kurulunda yapılan itirazlar sonucu değiştirmeyince Muharrem Usta, bordo-mavililerin 16'ncı başkanı oldu.

Genel kurul divan başkanı Ahmet Metin Genç, yaklaşık 3,5 saat süren oy sayımının ardından 20 sandıkta geçerli 7 bin 151 oydan Muharrem Usta'nın 3 bin 61'ini, Celil Hekimoğlu'nun 3 bin 49'unu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ise bin 40'ını aldığını açıkladı.

OYLAR YENİDEN SAYILDI

Ancak Hekimoğlu'nun yaptığı itiraz sonucu, 16,17,18,19 ve 20. olmak üzere son 5 sandık sayıldı. Bunun ardından yapılan ikinci itiraz nedeniyle de bu kez tüm sandıklardaki geçersiz oylar değerlendirdi.

Genç, yaptığı açıklamada, önce son 5 sandığı yeniden incelediklerini belirterek, "Sayım sonucunda ilan ettiğimiz oylardan 3 bin 61 oyu, 3 bin 62 oy olarak tepsit ettik. Dolayısıyla yeniden bir fazla dışında herhangi bir eksikliğe rastlamadık" dedi.

Yapılan ikinci itirazda geçersiz oyların yeniden değerlendirilmesinin istendiğini ifade eden Genç, "Biz de divan olarak bu aşamaya şeffaf, adil bir şekilde kimsenin içinde kuşku olmasın diye bu itirazı yerine getirdik. Diğer 15 sandıkta geçersiz oyları inceledik. Bütün geçersiz oylar yeniden değerlendirdik. Bu geçersiz oyların aynen kabul edilmesine karar verdik. İtirazlar nedeniyle yaptığımız yeni sayım sonucunda kulübümüzün olağan genel kurulunda 3 bin 62 oy alan Muharrem Usta'nın kulüp başkanlığına seçilmesine karar verildi" diye konuştu.

-15 başkan görev yaptı

Yapılan itirazlar sonucunda 13 oy farkla başkanlığa seçilen Usta, 48 yıllık kulübün başkanlığa seçilen 16. ismi oldu.

Bordo-mavili kulüpte, görev sıralarına göre Ali Osman Ulusoy, Rıfat Dedeoğlu, Suat Oyman, Salih Erdem, Şamil Ekinci, Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın, Mehmet Ali Yılmaz, Mazhar Afacan, Faruk Nafiz Özak, Özkan Sümer, Atay Aktuğ, Nuri Albayrak, Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlık görevi yapan isimler olmuştu.

Usta'nın başkanlığında seçilen yönetim kurulu, karadeniz kulübünün 44. yönetim kurulu olarak göreve geldi.

-Usta'nın listesi

Asil üyeler: Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy

Yedek üyeler: Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir

-Özgeçmişi

Sağlık sektöründe adını duyuran Usta, 1965 yılında Trabzon Gündoğdu Köyü'nde doğdu. 1983 yılında Trabzon Lisesi'nden, 1989 yılında 9 Eylül Tıp Fakültesi'nden mezun olan Usta, 1992 yılında Kulak-Burun-Boğaz uzmanı oldu ve aynı yıl sağlık sektörü yatırımlarına başladı, 1995 yılında hastane zinciri Medical Park'ın temellerini attı.

Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Usta, uzun süre Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanlığı'nı yaptı. Usta, evli ve üç çocuk babası.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.