İZMİR ŞUBELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

İZMİR ŞUBELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

İZMİR ŞUBELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M. Yaşar Şahindoğan, Genel Dış ilişkiler ve Basın Sekreteri Sami Özdemir İzmir Şubeleri tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Konak Hasan Sağlam Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya İzmir şubeleri yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve işyeri temsilcileri, kadın komisyonları üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda Şube Başkanları Merih Eyyup Demir, İrfan Toksoy, Adnan Sarısayın ve Necdet Balpınar hoş geldiniz konuşması yaptı. Daha sonra Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Sami Özdemir ve Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M. Yaşar Şahindoğan kendi sekretaryalarıyla ilgili konularda bilgilendirme konuşması yaptı. Kürsüye gelen Genel Sekreter Musa Akkaş Genel Merkez’in çalışmaları, İlksan seçimleri ve birçok güncel konuda katılımcıları bilgilendirdi.

17 Nisan 2012 Salı günü İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı ve milli eğitim çalışanlarını ziyaret eden genel merkez yöneticileri, daha sonra İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden’e nezaket ziyaretinde bulundu. Genel merkez yöneticileri, üniversite çalışanlarıyla da biraraya gelerek, genel merkez’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aynı gün akşam Ödemiş ve Aliağa ilçelerinde üyelerimizle bir araya gelen yönetim kurulu üyelerimiz, genel merkez’in çalışmaları hakkında bilgi vererek, İlksan delege seçimleri ve yetki sürecinde yapılması gereken çalışmaları anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.