İzmir'de patlama, İzmir'de şok patlama...

İzmir'de patlama, İzmir'de şok patlama...

Yüreğimizi yakan son dakika haberi İzmir’den geldi. İzmir Adliye binası yakınlarında büyük patlama oldu. Patlama adliyenin C kapısı yakınında oldu. 2 terörist öldürüldü, bir terörist aranıyor. Resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.

İzmir Bayraklı Adliyesi yakınında sebebi belirlenemeyen büyük bir patlama meydana geldi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamanın nedeni konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Polisle teröristler arasında çatışma çıktı. Teröristlerden biri öldürüldü. Olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlem alındı. 

İZMİR'DEKİ PATLAMAYA YAYIN YASAĞI
İzmir'deki patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildi. RTÜK'ten yapılan açıklamada "Başbakanlık tarafından İzmir'deki patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildi" denildi.

İZMİR’DEKİ PATLAMADAN İLK GÖRÜNTÜLER

Görgü tanığı avukat Çağatay Akar, NTV’ye yaptığı açıklamada çok şiddetli bir patlama duyduklarını söyledi. Akar, “Bir patlama sesi duyuldu. Sonra çatışma meydana geldi. Çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Çok sayıda ambulans ve polis aracı sevk edildi.” dedi. 

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

 

RTÜK'TEN YAYIN YASAĞI
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlık tarafından İzmir'deki patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildiğini bildirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.