Kadın öğretmene okul müdüründen dayak iddiası

Kadın öğretmene okul müdüründen dayak iddiası

İddiaya göre Aydın Buharkent Çok Programlı Lisesi'nde (ÇPL) görev yapan beden eğitimi öğretmeni F.G., İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelen ve okula verilme sözü aldığı masa tenisi masasını istemek için girdiği okul müdürünün odasında müdürden dayak yedi.

Ayşegül KAHVECİOĞLU

Olayda yaralanan öğretmen F.G, 3 günlük, "iş göremez" raporu alırken, olayla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldı.Eğitim-İş Aydın Şube Başkanı Şaban Özdemir, "Bir eğitim kurumunda, bir eğitimcinin yine bir eğitimciye uyguladığı şiddetin kelimelerle izahı gerçekten çok güçtür. Okul müdürünün daha önce de benzer durumda bayan öğretmenlere karşı davranışlar sergilediği, mobbing uyguladığı belgelenmiş İlçe Milli Eğitim Müdürü'nce araştırıldığı tespit edilmiştir" dedi.

Aydın Buharkent ÇPL'de bir kadın öğretmenin, çalıştığı okulun müdürü tarafından fiziksel şiddete maruz kaldığı iddia edildi. Edinilen bilgiye göre, ÇPL'de görev yapan beden eğitimi öğretmeni F.G., İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelen ve okula verilme sözü aldığı masa tenisi masası istemek için girdiği okul müdürünün odasında müdür ile bir tartışma yaşadı. Müdür tarafından önce odadan kovulan F.G, ardından müdür tarafından iteklendi. Öğretmenin kendisini koruma isteği sonucunda çıkan arbedede yaralanan F.G, 3 günlük iş göremez raporu alırken, olayla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldı.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.