Kamu-Sen'den Şehit Ailesine Ziyaret

Kamu-Sen'den Şehit Ailesine Ziyaret

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan konfederasyonumuza bağlı Türk Sağlık-Sen üyesi Gazi Üniversitesi çalışanı Nursel Erdal’ın oğlu Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal’ın evine baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen Genel Mali Sekreteri ve Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hasan Şirin ve Abdurrahman Uysal, Türk Sağlık-Sen Üniversiteler Şube Başkanı Alparslan Cenk Kocabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan konfederasyonumuza bağlı Türk Sağlık-Sen üyesi Gazi Üniversitesi çalışanı Nursel Erdal’ın oğlu Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal’ın evine baş sağlığı ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette, Şehit Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal ve tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ardından dualar edildi. 

Şehidimizin annesi Nursel Erdal ve Babası Satılmış Erdal’a baş sağlığı dileklerini ileten Genel Başkan İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Merkezince hazırlanan Ay yıldızlı bayrak ve Kuran-ı Kerim’i şehidimizin babasına takdim etti.  Genel Başkan Koncuk, “Birbiri ardına gelen şehit haberleri yüreklerimizi yakmaya devam ederken, geçtiğimiz günlerde Şırnak’ta hainler tarafından şehit edilen ve kıymetli üyemiz Nursel Erdal’ın biricik oğlu olan Şehit Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal’ın şehadet haberi bizleri derinden üzmüştür.

Hain terörle cansiperane mücadele eden güvenlik güçlerimizi Allah her daim muzaffer eylesin. Bütün güvenlik görevlilerimizi esirgesin. Bu vatanın birlik ve beraberliği için gece gündüz demeden nöbet tutan, gerekirse bu uğurda çekinmeden canlarını  verenlerin hakkını ödememiz mümkün değildir. Bu vesileyle kıymetli üyemiz Nursel Erdal hanımefendinin şehitlik mertebesine yükselen evladı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal başta olmak üzere bu vatan için kara toprağa düşen tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, camiamıza ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum” dedi.2

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.