Kamu-Sen'den Tam Kadro Saldırıya Uğrayan Gazilerimize Ziyaret

Kamu-Sen'den Tam Kadro Saldırıya Uğrayan Gazilerimize Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, önceki gün Ankara’da bir benzin istasyonunda şehir magandaları tarafından aileleri ile birlikte saldırıya uğrayan Gazi Muzaffer Oktay ve Gazi İbrahim Kızılkaş’ı...

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, önceki gün Ankara’da bir benzin istasyonunda şehir magandaları tarafından aileleri ile birlikte saldırıya uğrayan Gazi Muzaffer Oktay ve Gazi İbrahim Kızılkaş’ı ziyaret etti.

KONCUK: GAZİLERİMİZ VE AİLELERİNE SALDIRANLAR GEREKLİ CEZAYI ALMALIDIR

Her iki gazimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkan İsmail Koncuk, bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin adalet önünde bir an önce hesap vermesini istedi. Koncuk,”Önceki gün Başkent Ankara’nın göbeğinde insan müsveddesi olan bazı kişilerce saldırıya uğrayan gazilerimizi Türkiye Kamu-Sen Heyeti olarak ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. 

Bu vatan için canlarını gözlerini kırpmadan ortaya koyan kahramanlarımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Böyle bir olay vesilesiyle, gazilerimizin korunması ve baş tacı edilmesi gerektiği ortaya çıkmıştır. Türkiye Kamu-Sen olarak, Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonumuz görev yapmaktadır. Her zaman ve her durumda sizlerin yanınızda olduğumuzun bilinmesini isteriz. 

Gazilerimizin problemlerini her zaman dile getirmeye gayret ediyoruz. Elimizden ne geliyorsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.Türkiye Kamu-Sen konfederasyonunun kapıları sizlere her zaman sonuna kadar açıktır. 

Gazilerimizin uğradığı bu menfur saldırı neticesinde kendilerine toplumun tüm kesimlerinden gelen destek ve ziyaretler son derece sevindiricidir. Bu üzücü olay, kötü ve saygısız insanların toplumdan tecrit edilmesini ve gerekli cezayı almalarını sağlamak bakımından da önemlidir. Allah bir daha böyle olayları göstermesin” dedi.

Genel Başkanımız İsmail Koncuk saldırıya uğrayan gazilerimize Ay yıldızlı bayrağımızın işlemesinin bulunduğu Kuran-ı Kerim hediye etti.

Ziyarete, Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen Genel Mali Sekreteri ve Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türkiye Kamu-Sen Genel Toplu Sözleşme Sekreteri ve Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türkiye Kamu-Sen Genel Basın Sekreteri ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Sedat Yılmaz, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türkiye Kamu-Sen Genel Sosyal İşleri ve Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz de hazır bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.