Kamuda Zam Pazarlığı Ne Durumda?

Kamuda Zam Pazarlığı Ne Durumda?

Habertürk TV canlı yayınında konuşan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Haklı tekliflerimiz ve beklentilerimiz karşılanmalı, kamu görevlileri ve aileleriyle birlikte 20 milyona yakın kişi sevindirilmelidir.

Habertürk TV canlı yayınında konuşan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Haklı tekliflerimiz ve beklentilerimiz karşılanmalı, kamu görevlileri ve aileleriyle birlikte 20 milyona yakın kişi sevindirilmelidir. Kamu İşveren Heyeti’nin masaya “Hayır” demek için değil, hayırlı sonuçlar üretmek için oturmalıdır" dedi.
 

Genel Başkan Ali Yalçın, Habertürk TV’de 4.Dönem Toplu Sözleşme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kamu İşveren Heyeti’nin masaya “Hayır” demek için değil, hayırlı sonuçlar üretmek için oturması gerektiğini belirten Yalçın, hükümetten Memur-Sen’in tekliflerine, amasız “Evet” beklediklerini vurguladı.

Yalçın, “Türkiye her geçen gün büyüyor, ekonomi iyiye gidiyor. Kamu görevlileri olarak bunu mutfakta ve bordrolarda hissetmek istiyoruz. Kamu görevlileri artık refah sınırında bir ücret almalı, 4.Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri bunun yolunu açmalı” şeklinde konuştu.

“Kamu İşveren Heyeti masaya "hayır" demek için değil, hayırlı sonuçlar üretmek için oturmalıdır” diyen Yalçın, “Haklı taleplerimiz ve beklentilerimiz karşılanmalıdır” ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.