Kar tatili olan iller! Valilikler açıkladı

Kar tatili olan iller! Valilikler açıkladı

Kar tatili olan iller açıklanıyor. Ağrı, Bayburt ve Erzincan'da okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle üç ilin valilikleri, yarı yıl tatilinin 1 gün uzadığını açıkladı. İşte kar tatili olan iller;

Yoğun kar yağışı nedeniyle üç ilde okullar tatil edildi. Ağrı, Bayburt ve Erzincan'da valilikler okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. İşte tatil olan iller;

Ağrı ve Bayburt illeri ile Erzincan'ın bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yeni yarıyılda bir gün geç açılacak.Erzincan'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Tercan, Çayırlı ve Otlukbeli ilçelerinde okullar ikinci yarı yıla bir gün geç başlayacak. Refahiye ilçesinde ise sadece taşımalı eğitim öğrencilerine okul bir gün tatil edildi.

Kar tatili olan iller! Valilikler açıkladı

AĞRI'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Ağrı'da da okulların yarı yıl tatili 1 gün uzadı. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Ağrı'da ilk ve orta dereceli okullar pazartesi günü tatil edildi.
Valilik, kent merkezi ve ilçelerde dün geceden itibaren başlayan ve yoğun devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle yarın il genelinde eğitim-öğretime 1 gün ara verildiğini, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de 1 gün izinli sayılacağını açıkladı.

BAYBURT'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Bayburt'ta da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün geç açılacak. İlde cumartesi gecesi etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle köy yolları ulaşıma kapandı, okullarda eğitimin bir gün geç başlaması kararı alındı.
İl genelindeki kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 1 gün izinli sayılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.