Kayyum Balcı'dan Öğretmenlere 2 Katı Ek Ders Jesti!

Kayyum Balcı'dan Öğretmenlere 2 Katı Ek Ders Jesti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine Milli Eğitim Bakanlığı'nın da destek vermesiyle 81 ilde, binlerce ilçe, belde ve köyde çalışmalara başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliğine Milli Eğitim Bakanlığı'nın da destek vermesiyle 81 ilde, binlerce ilçe, belde ve köyde çalışmalara başlandı. Çalışmalarda MEB'de görev yapan öğretmenler başta olmak üzere bir çok personel görev alıyor.  

Diyarbakır'a bağlı Kayapınar ilçesinde de okuma yazma seferberliğinden güzel haberler geldi. 

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine kayyum olarak atanan Ozan Balcı, okuma yazma seferberliğinde görev alacak öğretmenlere Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödenecek ek ders ücreti ne kadar olacaksa, kendi kaynaklarından bir o kadar daha katkı sağlayıp öğretmenlere ödeneceği müjdesini verdi.  

Okuma yazma seferberliğinde 80 saat görev yapacak öğretmenlere bilindiği üzere ek ders ücreti ödemesi yapılacaktı. Kayapınar ilçesinde bu seferberlikte görev alacak öğretmenelere 160 ek ders saati tutarında ödeme yapılacak.  Kayyum Balcı'nın devletin kaynaklarını daha önceki yetkililer gibi nereye gittiği belli olmayan yerlere değil de yurttaşlara, öğretmenlere, millete ve eğitime ayırması övünçle karşılanmıştır. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Ozan Balcı'ya eğitime ve eğitime verdiği değerden ötürü eğitim camiası adına teşekkürü borç biliriz.

mebpersonel.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum