Kırgızistan Heyeti Necdet Seçkinöz İlköğretim Okulu'nda

Kırgızistan Heyeti Necdet Seçkinöz İlköğretim Okulu'nda

“Kırgızistan Eğitim, Bilim, Spor ve Kültür Komitesi" Ankara Yenimahalle Necdet Seçkinöz İlköğretim Okulu’nu Ziyaret Etti

Kırgızistan Meclis Eğitim, Bilim, Spor ve Kültür Komitesi Başkanı Kanıbek OSMANLİYEV başkanlığında, Kırgızistan Eğitim ve Bilim Bakanı Kanıt SADIKOV' un da yer aldığı yedi kişilik heyet 05 Haziran 2012 tarihinde Ankara Yenimahalle Necdet Seçkinöz İlköğretim Okulu’nu ziyaret etmiştir.

Ziyaret sırasında MEB Türk Cumhuriyetleri ve Balkan Ülkeleri Grup Başkanı Mehmet Ali AKDAĞ, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal AŞÇI, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet YILMAZ, Kırgızistan Büyükelçiliği yetkilileri de okulda hazır bulunmuşlardır.

Karşılama komitesindeki öğrenciler, konuklarımızı çiçeklerle karşılamışlardır. Bu okulun 3-A sınıfı halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından heyet, Necdet Seçkinöz İlköğretim Okulu’nun fen laboratuarı, atölye ve çeşitli dersliklerini inceleyerek genel fiziki yapı hakkında bilgi edinmişlerdir. Komite, Necdet Seçkinöz İlköğretim Okulu Müdürü Ali YÜZER'in verdiği brifingle eğitim sistemimiz ve okul çalışmaları hakkında bilgi edinmiştir.

Okul Müdürü Ali YÜZER ve Müdür Yardımcısı Ebru Evrim ERTOK tarafından Kırgızistan heyetindekilere çeşitli hediyeler verilmiştir. Komite Başkanı Kanıbek OSMANLİYEV, okulu çok beğendiklerini belirtmiş ve konukseverliği için okul yetkililerine teşekkür etmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.