Kız öğrencilerden ilginç iddia

Kız öğrencilerden ilginç iddia

Konya'da 'zehirlendik' diyerek hastaneye kaldırılan kız öğrencilerin sınava girmemek için böyle bir senaryo ürettikleri ortaya çıktı.

Beyşehir'de gıda zehirlenmesi şüphesi ile lise öğrencisi 41 kız sabah saatlerinde hastanede tedavi altına alındı. Beyşehir Sağlık Meslek Lisesi'nde öğrenim gören, bu okulun yurdunda kalan kız öğrencilerden bazıları karın ağrısı, ishal ve mide bulantısı şikâyetiyle rahatsızlandıklarını öne sürünce, sabah saat 10.00'dan itibaren öğretmenleri tarafından peş peşe araçlara bindirilerek Beyşehir Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Aynı okulda öğrenim gören ve Sağlık Meslek Lisesi öğrenci yurdunda kalan rahatsızlandıklarını ileri süren öğrenci sayısı 3 saat içerisinde giderek arttı ve öğretmenleri tarafından hastaneye getirildi.

 

OKUL İDARESİNDEN İZİN ALAMAYINCA 'ZEHİRLENDİK' DEMİŞLER

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, hastanenin çeşitli servislerinde gözetim altında tutulan öğrencilerin, tahlil sonuçlarının belli olmasının ardından herhangi bir sağlık sorununun olmadığının ortaya çıkması üzerine taburcu edilerek okullarda eğitim görmeye başladıkları söylendi. Yaşanan olayın sonradan derse ve sınavlara girmemek üzere senaryo olduğunu anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.