KKTC Hizmet-Sen’den Sendikamıza Ziyaret

KKTC Hizmet-Sen’den Sendikamıza Ziyaret

KKTC Hizmet-Sen’den Sendikamıza Ziyaret

 

KKTC Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mehmet Kurumanastırlı, Genel Sekreter Turan Tuluhan ve sendikanın Hukuk Danışmanı Av. Hasan Yücelen ile birlikte sendikamızı ziyaret etti. Genel Sekreterimiz Ahmet Özer ile görüşen Kurumanastırlı, birlik ve dayanışma teklifinde bulundu.

Mehmet Kurumanastırlı, Eğitim-Bir-Sen’in Türkiye’deki en büyük ve genel yetkili eğitim sendikası olduğunu bildiğini ifade ederek, “Sizleri takip ediyoruz.  Sendika olarak KKTC’de 2011 yılında kurulduk ve örgütlenme çalışmalarımız hızla sürüyor. Eğitim çalışanları dahil bütün çalışanlar sendikamıza üye olabilmektedir. Bizler Mehmet Akif İnan’ın sendikacılık mefkûresini önemsiyoruz. Yayınlarınızdan haberdar olmak istiyoruz. Nitelikli çalışmalar yaptığınızı görüyoruz. Birikiminizi bizlerle paylaşmanız KKTC’deki sendikal hayata olumlu etki edebilecektir. Bütün yayınlarınızı yurtiçinde paylaşırken, adreslerinize KKTC’yi de eklemenizi öneriyoruz” dedi

Kurumanastırlı, Eğitim-Bir-Sen’i Kıbrıs’ta toplantı yapmaya ve ziyaretleşmeye davet etti.

Genel Sekreterimiz Ahmet Özer, Kıbrıs’taki örgütlü yapıları yakından takip ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Hizmet-Sen’i önemsiyoruz. Sendikal manada ürünlerimizi paylaşmaktan ve Kıbrıs ile yakın iletişim içerisinde olmaktan mutluluk duyarız. Kıbrıs’ı ziyaret edip örgütlü kesimle temas içerisinde olmak isteriz. Adres defterimize ve dostlarımıza Hizmet-Sen’i eklemek bizi de mutlu edecektir. Çalışmalarımızdan haberdar etmekle kalmayıp, bundan sonraki süreçte üretimlerimizi doğrudan sizlerle paylaşacağız. Eğitim-Bir-Sen, sendikal hayatın en önemli markasıdır. Ziyaretleşmek için yaptığınız çağrıyı yönetimimizde gündeme alacağız. Kıbrıs bizim için vatan toprağıdır ve asla sıradan bir yer değildir. Ziyaretiniz bizleri memnun etti.” 



Özer, Mehmet Kurumanastırlı ve beraberindeki heyete Eğitim-Bir-Sen’in yayın hayatına kazandırdığı ürünlerden oluşan paketleri takdim ederken, “Attığınız adım karşılıksız kalmayacak ve dostluğumuz devam edecek” şeklinde konuştu. 

Ziyarette, Genel Basın Yayın Sekreterimiz Ali Yalçın, Bem-Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç ve Tarkan Zengin de hazır bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.