Kombi Neden Su Akıtır?

Kombi Neden Su Akıtır?

Kombilerde meydana gelen arızalardan biri olan su akıntısı sorunu hemen her bir kombi kullanıcısını tedirgin eder.

Kombilerde meydana gelen arızalardan biri olan su akıntısı sorunu hemen her bir kombi kullanıcısını tedirgin eder. Hatta kombi kullanıcıları kombi su akıntısı sebebi ile kombilerinin patlayacağını bile düşünmektedir. Kombi Su Akıtıyor ise korkulacak bir durum söz konusu değildir. Tabi vakit kaybetmeden mutlaka uzman yardımı alınması gerekmektedir. Uzman yardımı alınmaz ve sorun yaşanılmaya devam edilirse tehlikeli durumlar oluşabilir.

kombi-neden-su-akitiyor.jpg

Kombitamircisi.com.tr olarak huzurlarınıza çıkan firma üstün başarıları ve tüketicilerini sürekli bilgilendirdiği için alanında hemen her bir kombi kullanıcısı tarafından bilinmektedir. Karşınıza çıkan kombide su akıntısı sorunlarında da yine kullanıcılarına olan desteği esirgemeden sunacaktır.

Bayrampaşa ilçesinde hizmet sunmaya başlayan ve Baymak kombide su akıntısı sorununda kullanıcılarına yardımcı olan Bayrampaşa Baymak Servisi’ni dilediğiniz zaman arayarak bu konudaki yardımları alabilirsiniz.

Kombi Neden Su Akıtır? Hangi Parçalarda Sorun Olabilir?

Kombinin su akıtmasının birçok sebebi bulunur. Kombi bazen parçalarda delinme, kırılma, çatlama meydana geldiği zaman su akıtabilmektedir. Bazen de basınç yükselme arızalarında yüksek basıncı tahliye etmek adına emniyet ventili açıldığında su akıntısı durumu olabilmektedir. Kapsamlı bir arıza durumu olduğundan genelde yerinde tespit edilmesi gerekir diyebiliriz.

  • Kombi su akıtıyor ise; doldurma musluğu kırılmış, arızalanmış (boşa dönüyor), açık kalmış olabilir. Bunun yanı sıra genleşme tankı delik olabilir, genleşme tankının havası bitmiş olabilir, plaka eşanjör-ana eşanjörde sorun olabilir, blok çatlak olabilir, hava prujörü pislikle tıkanmış olabilir, emniyet ventili arızalı olup kendiliğinden açılarak kombideki suyu tahliye ediyor olabilir, pompada ya da üç yollu vanada sorun olabilir.

Görüldüğü üzere kombinin su akıtması birçok etmene bağlıdır. Ayrıntılı bilgi almak adına https://kombitamircisi.com.tr/kombi/kombim-su-akitiyor/ link adını tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.

Fatih Vaillant Servisi sizlere bu sorununuzda Fatih ilçesinden yardımcı oluyor. Üstelik bu yardımları da alanında uzman ekipleri ile sunuyor.

Kombi Tamircisi olarak yaptığımız çalışmalar zaman ilerledikçe farklı semtlere de ulaşmaktadır. Mesela hizmete yeni başladığımız Avcılar Kombi Servisi’ni arayarak da bu sorununuzdan uzman desteği ile kurtulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.