Koncuk, 6 Sendikadaki Seçimleri Değerlendirdi: Kazanan...

Koncuk, 6 Sendikadaki Seçimleri Değerlendirdi: Kazanan...

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, konfederasyonumuz bünyesinde bulunan sendikalarımızda 6. Olağan Genel Kurulların başladığına dikkat çekerek, “Seçilen, aday olduğu halde seçilme imkanı bulamayan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, konfederasyonumuz bünyesinde bulunan sendikalarımızda 6. Olağan Genel Kurulların başladığına dikkat çekerek, “Seçilen, aday olduğu halde seçilme imkanı bulamayan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Netice olarak kazanan da kazanamayan da bu camianın içinde yetişmiş dava adamlarıdır. Seçimler bazı zamanlarda umduğumuz mecrada yürümeyebilir, gönlümüze uygun insanlar seçilemeyebilir, bunlar seçimin içerisinde olağan gelişmeler olarak görülmelidir” dedi.

“Kim olursa olsun, insanın olduğu yerde eksikler, kusurlar olacaktır. Bu kusurları tüm camiaya şamil hale getirmek yerine, kurumsal bütünlük açısından bakmak bir dava adamına yakışır bir yaklaşım olacaktır” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, “Herkes şunu iyi bilmelidir ki, biz birbirimize bugün de, yarın da lazım olacağız. Dostluklar bir günde oluşmaz, bir kaç günde de bozulmaz. Bizim bu camia ile dostluğumuz mezara kadar olacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Seçimlerde kazanan Türkiye Kamu-Sen'dir, kaybeden yoktur. Bu seçim sonuçlarından nemalanmak isteyenler, birlik ve beraberliğimizin bozulacağını uman TÜRKİYE SEVDALILARINA DÜŞMAN UNSURLAR şunu beyinlerine iyice nakşetsinler, "Aramızda ne yaşarsak yaşayalım, eski dost düşman olmaz” diyen Koncuk, “Bu camia geçmişte dost ve kardeştir, bugün dost ve kardeştir, gelecekte de dost ve kardeş olarak yoluna devam edecektir. Türkiye Kamu-Sen varlık sebeplerinin farkında, köklü geçmişinden aldığı hız ve azimle yürüyecektir” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde şu satırlara yer verdi;

Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikalarımızın 6. genel kurulları yapılmaya başlandı. Dün yapılan 4 genel kurulla birlikte 6 sendikamızın genel kurulu sonuçlanmıştır. 24-25 Şubat'ta yapılacak 4 genel kurulla birlikte bağlı sendikalarımızın genel kurulları sona ermiş olacaktır.

Seçilen, aday olduğu halde seçilme imkanı bulamayan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Netice olarak kazanan da kazanamayan da bu camianın içinde yetişmiş dava adamlarıdır. Seçimler bazı zamanlarda umduğumuz mecrada yürümeyebilir, gönlümüze uygun insanlar seçilemeyebilir, bunlar seçimin içerisinde olağan gelişmeler olarak görülmelidir.

Kim olursa olsun, insanın olduğu yerde eksikler, kusurlar olacaktır. Bu kusurları tüm camiaya şamil hale getirmek yerine, kurumsal bütünlük açısından bakmak bir dava adamına yakışır bir yaklaşım olacaktır. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, biz birbirimize bugün de, yarın da lazım olacağız. Dostluklar bir günde oluşmaz, bir kaç günde de bozulmaz. Bizim bu camia ile dostluğumuz mezara kadar olacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Seçimler döneminde, insani bir takım duygular sebebiyle aramızda yaşanan tartışmalardan nemalanmak isteyen, yandaş, kirli sendikalar hiç el oğuşturmasınlar, bir rant devşirme hayali kurmaya kalkışmasınlar, bilinsin ki, biz dostumuzu da, düşmanızımız da iyi biliriz. Türkiye Kamu Sen, köklü değerlerin üzerine bina edilmiş, neden burada olduklarını, hücrelerinin her zerresi ile hisseden insanların oluşturduğu bir büyük yapının adıdır.

Bizim birlikte olduğumuz insanlar, acar, hareketli insanlardır. Bu teşkilat bu sebeple gözü kara, doğruyu yapmaktan çekinmeyen bir sivil toplum örgütüdür. Bu hareketlilik, bizim gibi hissedemeyen insanlarca, zaman zaman anlaşılamayabilir, bunu anlamak için bizim gibi düşünmek, bizim yaşadığımız müşterekleri yaşamak, bir ve beraber olmanın hazzını duyabilmek gerekir.

Ne yaşarsak yaşayalım, camiamız ve vatandaşlarımız Türkiye Kamu Sen'in güçlü varlığına ihtiyaç duymaktadır. Milli ve yerli demiştik ya, işte %100 yerli, %100 milli Türkiye Kamu Sen, yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Bu duygularla, diyorum ki, seçimlerde kazanan Türkiye Kamu-Sen'dir, kaybeden yoktur. Bu seçim sonuçlarından nemalanmak isteyenler, birlik ve beraberliğimizin bozulacağını uman TÜRKİYE SEVDALILARINA DÜŞMAN UNSURLAR şunu beyinlerine iyice nakşetsinler, "Aramızda ne yaşarsak yaşayalım, eski dost düşman olmaz." Bu camia geçmişte dost ve kardeştir, bugün dost ve kardeştir, gelecekte de dost ve kardeş olarak yoluna devam edecektir. Türkiye Kamu Sen varlık sebeplerinin farkında, köklü geçmişinden aldığı hız ve azimle yürüyecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.