KONCUK: AĞAÇ DALIYLA GÜRLER

KONCUK: AĞAÇ DALIYLA GÜRLER

KONCUK: AĞAÇ DALIYLA GÜRLER

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonunun bu hafta sonu 12–13 Nisan tarihlerinde Büyük Anadolu otelde yapacağı 5. Olağan Genel Kurul hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 

Genel Kurulumuzdan bir gün önce 11 Nisan Cuma günü,  Cuma namazını takiben  düzenlenecek  törenle yeni hizmet binamızın resmi açılışı da gerçekleştirilecektir. 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk resmi Facebook ve Twitter hesabından paylaştığı yazıyla Türkiye Kamu-Sen sevdalılarını ve tüm gönüldaşlarımızı hizmet binamızın açılışı  ve 5. Olağan Genel Kurulumuza davet etti. 

KONCUK: TÜM GÖNÜLDAŞLARIMIZI BU COŞKUMUZA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM 

Koncuk yazısında, “Sendikamız yeni hizmet binasının açılış töreni 11 Nisan Cuma günü saat 14:00'da, Talat Paşa Bulvarı no:160 Cebeci/ANKARA adresinde, 5. Olağan Genel Kurulumuz ise 12 Nisan Cumartesi günü saat 10:00'da Ankara Büyük Anadolu Otelinde yapılacaktır.

Hizmet binamızın açılışı ve Genel Kurulumuz ulaştığımız arkadaşların bilgisi dahilindedir ancak, teşkilatımıza emek vermiş, adresleri bilinmediği için ulaşma imkanı bulamadığımız tüm gönüldaşlarımız da davetlimizdir. Onları, hem açılış törenimizde, hem de Genel Kurulumuzda görmek bizim için mutluluk vesilesidir. Ağaç dalıyla gürler. Saygılarımla”

İsmail KONCUK 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.