Koncuk, Ali Yalçın'a "O Fotoğrafı" Sordu!

Koncuk, Ali Yalçın'a "O Fotoğrafı" Sordu!

Koncuk, Ali Yalçın'a O Fotoğrafı Sordu!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Kapsamhaber.com haber sitesinde yayınlanan "Başbakan'a 'KATİL' Diyen Eğitim Bir-Sen Başkanı" haberini gün içerisinde sosyal medya hesabından paylaştı. Haber gündeme bomba gibi düştü.

Haber için TIKLAYINIZ!

Söz konusu haberde, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim Bir-Sen Hakkari Şube Başkanı Nihat Gür’ün çeşitli tarihlerde Sosyal medya platformu üzerinden paylaşımlarına yer verilmişti. 

Genel Başkan Koncuk, söz konusu haberle ilgili sosyal medya hesabından önemli paylaşımlarda bulundu ve haberin içeriğinin araştırılmasını ve gereğinin yapılmasını istedi.

İşte o paylaşımlar:

"Eski Genel Başkanları akil adam da olsa, sözde çözüm sürecinin en hızlı savunucularından da olsa, değişen Hükümet politikalarıyla birlikte, bugünlerde Genel Merkezleri terörle mücadeleye destek verdiğini açıklıyor da olsa, EBS'nin Hakkari Başkanı, Memur Sen İl Temsilcisi Nihat Gür terörist mezarı başında kime dua ediyor, dersiniz?

Ayrıca Kobaniye övgüler dizen, zamanın Başbakanı Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı, 100 yıldır Kürt kardeşlerimizi devletin öldürdüğü için suçlayan bu zat, halen EBS'nin Hakkari Şube Başkanlığını yapıyor.Bakalım Ali Yalçın bu fotoğrafa ve ilgili kişinin açıklamalarına ne diyecek?"

16-001.jpg

Genel Başkan Koncuk, bir başka sosyal medya hesabı paylaşımında, bölgede bulunan sendikaların çalışmalarını karşılaştırdı. İşte o paylaşım: 

"Türkiye Kamu Sen yöneticileri bölge ve şartlara göre ağız değiştirmez.Üye yapacağım diye ihanete asla taraf olmaz, isterse bir tek üyemiz kalmasın.Bizi biz yapan da bu sağlam anlayıştır.Tüm memurlarımız neye ve kime hizmet ettiklerini bilmek ve sendikal tercihlerini belirlerken, günü kurtarayım diyerek bir yerlerin kullanımına da girmemeli, bilerek, ya da bilmeyerek bir şeylere alet olmamalıdır."

12540822_1124308447579487_8800457744632843725_n.jpg

"Arkadaşlar iyi okuyun biri kamusene bağlı türk eğitim sen şırnak il başkanı turgut tatar..digeride memur sen hakkari il başkanı.yazacak çok şey varda en iyisi yorumsuz...."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.