Koncuk: Ankara Türk Milletinin Kalbidir

Koncuk: Ankara Türk Milletinin Kalbidir

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un, Ankara’nın başkent oluşunun 94. Yıldönümüne ilişkin yapmış olduğu basın açıklamasıdır.

Ankara’nın başkent oluşunun 94. Yıldönümünü kutluyoruz. İşgale, esarete başkaldırının merkezi olan güzel Ankara’mızın Cumhuriyetimize, o’nun değerlerine layık bir şehir olması ve devletimizle birlikte ilelebet payidar kalmasını temenni ediyoruz. 

Bu büyük milletin birlik ve beraberliğinin, özgürlük ve bağımsızlığının, dostluk ve kardeşliğinin sembolü olan Ankara’mızın temsil ettiği değerler doğrultusunda kutlu yürüyüşünü sürdüreceğine yönelik inancımızı bir kez daha yineliyoruz. 

Ankara, geleceğimize yön verecek çağdaşlaşma ve aydınlanma yolunda birlik ve beraberlik içinde yürümeye azmetmiş olan Türk milletinin yüreği, siyasi anlamda tüm Türk coğrafyasının gözbebeğidir.  

Bu duygu ve düşüncelerle, Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Ankara'yı Türk milletinin yıkılmaz kalesi olarak başkent kılan tüm kahramanları sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. 

             İsmail Koncuk

             Genel Başkan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.