Koncuk: Atatürk’e Saldıranlar Ya Gafildir Ya Da Hain

Koncuk: Atatürk’e Saldıranlar Ya Gafildir Ya Da Hain

MEB’in müfredat çalışmasını bahane ederek Atatürk’e saldırmak için fırsat kollayanları kınayan Genel Başkan Koncuk, “Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugün, Atatürk'e saldıranlar ya gafil ya da haindir. MEB bunlara itibar edemez.”

MEB’in müfredat çalışmasını bahane ederek Atatürk’e saldırmak için fırsat kollayanları kınayan Genel Başkan Koncuk, “Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugün, Atatürk'e saldıranlar ya gafil ya da haindir. MEB bunlara itibar edemez.” dedi. Koncuk açıklamasında şunlara yer verdi. 

“MEB'in müfredat çalışmasını bahane ederek, Atatürk adına saldırmak için fırsat kollayan embesilleri kınıyorum. Müfredat milli olmalıdır.

Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugün, Atatürk'e saldıranlar ya gafil ya da haindir. MEB bunlara itibar edemez.

Müfredat değişmez değildir, ancak bunu sanki kutupları yeniden keşfediyor gibi sunmak da doğru değildir. Değişmesi gerekenler değişmelidir.

Müfredat milli olmalı, bilimden ve çağımızdan kopuk olmamalıdır. Milli sembol ve kahramanlarımızı ise kimse tartışmaya açamaz. Takip ediyoruz.

Müfredat çalışmaları asla gayri milli zihniyet sahipleri ile yapılamaz. MEB bu konuda hassas olmalı, bu tür kafalara fırsat vermemelidir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.