Koncuk: Kalleş Saldırıyı Lanetliyorum

Koncuk: Kalleş Saldırıyı Lanetliyorum

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan hain terör saldırısını lanetledi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan hain terör saldırısını lanetledi. Koncuk, "Hainler bugünde Atatürk havalimanını kana bulamış ve 36 insanımızı şehit ederken, 147 vatandaşımız ise saldırı neticesinde yaralanmıştır. Şu mübarek Ramazan ayında dualarımız, bu saldırıları tasarlayanların gün yüzüne çıkarılması ve gereken şekilde cezalandırılmasıdır." dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk
"İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bu akşam saatlerinde yaşanan hain saldırı bizleri bir kez daha derin bir üzüntüye boğmuştur.

Alçak saldırıda şu ana kadar 36 vatandaşımız şehit olmuş, 147 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerekliliği artık bir kez daha ortaya çıkmıştır.
Şu mübarek Ramazan ayında dualarımız, bu saldırıları tasarlayanların gün yüzüne çıkarılması ve gereken şekilde cezalandırılmasıdır.

Milletimizin birliği ve dirliğine yönelik kalleş saldırılar hız kesmeden devam ederken, bu alçak saldırıları planlayan hainler iyi bilmelidir ki, bu milletin birliği ve dirliğini bozmaya asla güçleri yetmeyecektir.

Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bu alçak saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.