Koncuk: MEB Alan Değişikliğini Bu Yıl Unutmamalıdır

Koncuk: MEB Alan Değişikliğini Bu Yıl Unutmamalıdır

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, MEB’in diplomaya bağlı alan değişikliği taleplerini görmezden gelmesini eleştirdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, MEB’in diplomaya bağlı alan değişikliği taleplerini görmezden gelmesini  eleştirdi. MEB’in geçen yıl  diplomaya bağlı alan değişikliğinden son dakikada vazgeçtiğini söyleyen Koncuk, bu talebe bu yıl  olumlu cevap verilmesi gerektiğini kaydetti:

Koncuk açıklamasında şunları ifade etti: “Geçen yıl diplomaya bağlı alan değişikliği konusunda çok uğraşmış, MEB'den de olumlu cevap almıştık, ancak MEB son dakika da vaz geçmişti.

Diplomaya bağlı alan değişikliğinin bu yıl mutlaka sonuçlandırılmasını istiyoruz ki, son derece haklı bir taleptir. MEB açıklama yapmalıdır.

Aslında yönetmelikte de olan ancak MEB tarafından ısrarla uygulanmayan dip. bağlı alan değişikliğindeki eksik bir takvime bağlı olmamasıdır.

Diplomaya bağlı alan değişikliğini yönetmeliğe rağmen yapmayan MEB, aslında kendi mantığına açıkça ters düşmektedir. Bu büyük bir tenakuzdur.

MEB artık dip. bağlı alan değişikliği konusunda hem kendine ters düşmekten kurtulmalı hem de beklentilere uygun davranmalıdır. Yakışan budur.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum