Koncuk: Sayın Dinçer Sahte Kahramanlar Yaratma!

Koncuk: Sayın Dinçer Sahte Kahramanlar Yaratma!

SAYIN DİNÇER SAHTE KAHRAMANLAR YARATMA! YEDİ BİN KALDI

GENEL BAŞKAN İSMAİL KONCUK'UN BASIN AÇIKLAMASI

MEB ikinci özür grubu yer değiştirme işlemlerini tamamladı. Yer değiştirme şartlarını taşıyan 26 bin kişinin başvurusu kabul edildi. Bu 26 bin kişinin 19 bininin yer değiştirmesi tamamlandı. Geriye tayin isteği gerçekleşmeyen 7 bin kişi kaldı, bunların büyük bir çoğunluğu, hatta tamamına yakını sınıf öğretmeni. Yaklaşık 2800 kişi 41. Tercihi doğrultusunda yer değiştirdi.

Türk Eğitim Sen ve diğer sendikaların eylemleri ses getirdi. Bu eylem ve etkinlikler olmasa günde yaratmak mümkün olmayacak, Ömer Dinçer inadını sürdürecekti.

Geldiğimiz noktada sadece 7000 bin kişinin yer değişikliği talebinin yapılmaması büyük bir eksikliktir. MEB denizi geçip, derede boğulmamalıdır. Bu sebeple, 7000 sınıf öğretmeninin yer değiştirmesi de acilen sağlanmalıdır.

4+4+4 sisteminin tüm yükünü taşımak sınıf öğretmenlerine bırakılmamalıdır. Bu sistemin mağduru sınıf öğretmenleri olmuştur. Ancak, ne hikmetse sınıf öğretmenlerine bu problemleri yaşatan Sayın Ömer Dinçer ve sözde sendikanın hiç sesi çıkmamaktadır.

Ömer Dinçer bu yer değiştirme döneminde, başta İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hikmet Çolak’ın süreci eline yüzüne  bulaştırması sebebi ile kötü adam pozisyonuna düşmüştür. Sürece zamanında müdahil olamayan, doğabilecek tepkileri öngöremeyen, bürokratlarını da iyi yönlendiremeyen Ömer Dinçer’in bu eksikliği, eski bakan Hüseyin Çelik’i kahraman yapmak üzeredir.

Türk Eğitim Sen olarak tüm iyi niyetimizle Ömer Dinçer’i tekrar ikaz ediyoruz, problem büyük oranda çözülmüş, sadece 7000 sınıf öğretmeni yer değiştirememiştir. Problemin derhal çözülmesi için talimat veriniz ve sahte kahramanlar yaratmayınız.

TÜRK EĞİTİM SEN GENEL MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.