Koncuk: Türkiye Kamu-Sen Bir Aydınlanma Hareketidir, Sendikamsılarla Kimse Karşılaştırmasın

Koncuk: Türkiye Kamu-Sen Bir Aydınlanma Hareketidir, Sendikamsılarla Kimse Karşılaştırmasın

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, geçmişte bir çok zararlı cemiyetin olduğuna vurgu yaparak, "Bugün benzeri gafiller var, bugünü kurtarayım derken neye ve kime hizmet ettiğini bilemeyen kafalar var.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, geçmişte bir çok zararlı cemiyetin olduğuna vurgu yaparak, "Bugün benzeri gafiller var, bugünü kurtarayım derken neye ve kime hizmet ettiğini bilemeyen kafalar var. Makamlarını korumak adına her zilleti sineye çeken kafalar var" dedi.

"Biz Türkiye Kamu-Sen  olarak en başından beri birlik ve beraberlik içinde bu ülkenin hepimizin olduğunun farkına vararak “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” dedik ama dinlemediler" diyen Genel Başkan Koncuk, "Türkiye Kamu-Sen bir aydınlar hareketidir, sendikamsı, kirli paralel yapılarla kimse bizi karıştırmasın" dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Hatırlarsınız, tarihte zararlı cemiyetler vardı. Bizden görünen birçok insan o zararlı cemiyetlere o tarihlerde, mesela,  İngiliz Muhipler Cemiyetine gitti üye oldu, kimisi Amerikan mandası istedi, başkaları diğer zararlı cemiyetlerin üyesi oldular, kendi pis nefislerini kurtarmaya çalıştılar. Bugünde  değişen bir şey yok, yine bir çok insan benzeri faaliyetleri benzer kuruluşlarla yapmaya devam ediyor. Atatürk’ü tartışamaya açıyor bazıları, bu vatanın kurucusunu tartışmaya açıyorlar, adını duymayı hazmedemeyen gafiller, hainler var. 15 Temmuz musibetine rağmen, hala milli birlik ve beraberliğin ne anlama geldiğinden habersiz olan, ne idüğü belirsizler var, hem de belli noktalarda var. Atasına, ecdadına kahramanlarına dil uzatanların  adamlığı söz konusu olabilir mi?

Bugün benzeri gafiller var, bugünü kurtarayım derken neye ve kime hizmet ettiğini bilemeyen kafalar var. Makamlarını korumak adına her zilleti sineye çeken kafalar var. Ne farkları o zararlı cemiyetlerden bunların. Millet olmanın şuuruna varamayan nice insan var. Bu ülke bizim. Vatanı olmayan milletin geleceği olmaz. O milletin namus ve şerefi tehlikeye girer. Bağımsız vatan çok önemlidir. Tüm hücrelerimizle bunu hissetmeliyiz, gereğini yapmalıyız. Türkiye kötü günlerden geçmekte. Zor günlerdeyiz, kötü şeyler oldu ve oluyor. Bugün, elbette dün yapılan hataları konuşmak istemiyorum. Yarına ışık tutalım hep birlikte.

Biz Türkiye Kamu-Sen  olarak en başından beri birlik ve beraberlik içinde bu ülkenin hepimizin olduğunun farkına vararak “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” dedik ama dinlemediler. Hala dinlemeyenler var, hala aynı zihniyetle, kör, doymayan nefislerinin kölesi olanlar var. Türk aydınları bu anlayıştan kurtulmalıdır. Bu egoizm hastalığı beyinleri esir aldığı sürece, Türkiye’nin geleceği olmaz. Bunu görmeliyiz. Karınca kararınca tedbirini almak sorundayız, yarın Suriye olursak ah vah etmenin anlamı kalmaz. Bugünden itibaren herkes, meseleyi idrak edemeyenleri uyarmalıdır. Sadece kendimiz için değil herkes için yaşayacağız. Millet olamayanların başına gelenler ortadadır. Büyük bir ibrettir bunlar.

Türkiye Kamu-Sen’in mücadelesi kuru bir mücadele değil, elbette sendikal bir mücadeledir ama Türkiye Kamu Sen, aynı zamanda, milli bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye Kamu-Sen bu milletin savunduğu tüm değerlerin savunucusudur, kökleri Anadolu topraklarının derinlerindedir.

Türkiye Kamu-Sen bir aydınlar hareketidir, sendikamsı, kirli paralel yapılarla kimse bizi karıştırmasın.Herkes, neden burada bu olduğunu bilecek, kimse tesadüfen burada değil. Bunu bileceğiz yüreğimizde hissedeceğiz. Bu kadar önemli bir faaliyet yaptığımızın farkında olacağız.  Sadece maaşımız artsın mücadelesinde değiliz, elbette o artışlarında en kral mücadelesini zaten yapıyoruz. Bu milletin varlık davasının mücadelesini de yapacağız. Varlık tehlikeye girerse, özlük haklarının bir anlamı yoktur. Öncelik vatan zeminin sağlam olmasıdır. Ecdadın emaneti bu ülkeyi sağlama alacağız. Tüm bunların ışığında, Türkiye Kamu-Sen’e bir aydınlar hareketi, aydınlatma hareketi sıfatını yakıştırmak yanlış olmaz.

15 Mayıs yetki dönemi yaklaşırken, dünü unutmadan, gelecek penceresinden gözümüzü bir an olsun ayırmadan, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.Bizimle olun, bizimle kalın.TÜRKİYE KAMU SEN BİR AYDINLAR HAREKETİDİR, SENDİKAMSILARLA KİMSE KARIŞTIRMASIN!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.