Koncuk: Vardık, Varız, Var Olacağız!

Koncuk: Vardık, Varız, Var Olacağız!

Koncuk: Biz bu ülkede dün vardık, bugün varız, yarında var olacağız.

Türk Eğitim-Sen “Onurlu Mücadeleyle Umutlu Geleceğe Tek Yürek Buluşması’nın dördüncü toplantısı 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı.

Toplantıda Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanları, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcileri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Biz bu ülkede dün vardık, bugün varız, yarında var olacağız. Ama bu yandaşların darmadağın olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bunlar neden darmadağın olacaklar biliyor musunuz? Bütün inandığımız değerleri ayaklar altına aldıkları için, ahlaksızlığı ahlak yaptıkları için olmayacaklar.

Toplantıdan büyük bir keyif aldığını ve mücadele isteğinin daha da fazla arttığını belirten Koncuk, “ Toplantılarda sadece siz motive olmuyorsunuz. Bizler de motive oluyoruz. Birbirimizin inancından motivasyonun dan yararlanarak bugün hepimiz burada iman tazeleyeceğiz. Biz bu ülkede varız.Biz  bu ülkede dün vardık, bugün  varız, yarında var olacağız. Ama bu soytarılar bu ülkede olmayacak. Bunlar neden olmayacaklar biliyor musunuz? Bütün inandığımız değerleri ayaklar altına aldıkları için, ahlaksızlığı ahlak yaptıkları için olmayacaklar. Ama biz inandığımız değerlerden  taviz vermediğimiz için var olmayı her zaman hak ettik. Buna emin olun ki, bütün hücrelerimle inanıyorum ve iman ediyorum. Samimiyetle inanan, karşılıksız seven, mücadele etmekten korkmayan ve çekinmeyen  insanların karşısında hiç kimse duramaz. Yeter ki, kendinize güvenin. Dava adamının en temel özelliği; mücadele aşkını kaybetmemesidir. Dava adamı yolun bittiği yerde, yol açabilen insandır; zorlukların karşısına çıkabilen kişidir. Önemli olan zor şartlarda dava adamı olabilmektir. Önemli olan o zor şartları lehe çevirebilmektir. Bunu başarabilen  adam liderdir, mücadele adamıdır. Onun için ben her birinizi teker teker kutluyorum.

Lütfen buradan ayrıldığınızda görevlerinizin  daha fazla hatırlayalım. Çünkü buna bu aziz milletin ihtiyacı vardır. Mücadelenize, imanınıza bu milletin ihtiyacı var. Hz. Peygamber Efendimiz ‘onlar bilmiyor’ diye af diliyor ümmeti adına. Bu ülkede de hala bilmeyenler ,olayları idrak edemeyenler var. Onların  bilmediğini biz öğreteceğiz. Onların bilmediğini biz biliyoruz. Siz biliyorsunuz doğruyu, ahlakı ,fazileti biz temsil ediyoruz. Onun için görevlerimizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha idrak edeceğiz ve bu mücadele gücümüzü katlayarak devam ettireceğiz. Hepinizden bunu istiyorum. İnanmış adamların mücadelesinin kazanması için bunu istiyorum. Bizim kazanmamız ahlakın kazanması demektir. Bizim kazanmamız, bu milletin değerlerinin  hala kıymeti harbiyesinin olduğunu göstermek adına önemlidir. Bunun için kaybetmeye hakkımız yok. Kazanacağız-kazanacağız.” dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.