Koncuk: Yunan Yunanlığını Yaparsa Türk'te  Türklüğünü Gösterir

Koncuk: Yunan Yunanlığını Yaparsa Türk'te Türklüğünü Gösterir

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Yunan sahil güvenlik botunun Türk yük gemisine yönelik saldırısını sert bir dille eleştirdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk,  Yunan sahil güvenlik botunun Türk yük gemisine yönelik saldırısını sert bir dille eleştirdi. 

Yunanistan'ın, "Ege'nin sahibi benim" edasında olduğunu belirten Koncuk, "Sabır bir yere kadar, eşkiyalık kabul edilemez" dedi. 

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde; 
"Yunan sahil güvenlik botundan Türk yük gemisine uluslararası sularda saldırı oldu.Gemide 16 delik açıldı.Yunanistan adeta gemi azıya aldı. 

Türk adalarına dahi silah yığınağı yapan Yunanistan adeta Ege'nin sahibi benim edasındadır.Sabır bir yere kadar, eşkiyalık kabul edilemez. 

Bu eşkiyavari hareketlerle komşu bir ülkeye yakışmayan tavır içindeki Yunanistan, anlaşılan, tarihi erik kurusunu içinden çıkartamamaktadır. 

Türkiye en zor deminde dahi Yunan'ı tükrüğüyle boğmuş,Ege'nin serin sularına gömmüştür.Yunan Yunanlığını yaparsa Türk'te  Türklüğünü gösterir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.