Koncuk'tan Aşure Günü Mesajları

Koncuk'tan Aşure Günü Mesajları

Muharrem ayının en güzel geleneklerinden birisi olan Aşure günü Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonlarımızın öncülüğünde Genel Merkezimizde yapılan etkinlikle kutlandı.

Muharrem ayının en güzel geleneklerinden birisi olan Aşure günü Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonları öncülüğünde Genel Merkezde yapılan etkinlikle kutlandı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Kamu-Sen genel merkezi'nde düzenlenen geleneksel aşure gününde kazanlarda yapılan  aşure davetlilere dağıtıldı.

Aşure dağıtımı öncesi yapılan duada Kerbela’da şehit edilen Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşı ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi.
 
KONCUK: ALLAH İSLAM ALEMİNE BİR DAHA  BÖYLE BİR ACI YAŞATMASIN
Aşure ikramı öncesi bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk “1374 yıl önce Kerbela’da katledilen Peygamber efendimizin torunu Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşı ve tüm şehitlerimizi Muharrem ayı vesilesiyle bir kez daha yad ediyoruz. Allah İslam alemine böyle bir acı bir daha yaşatmasın. Türk İslam aleminin huzur, birlik, beraberlik içerisinde, kirli organizasyonlardan başarıyla çıkmasını, üzerimizde kurgulanan tüm hain tezgahların bozulmasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk konuşmasının ardından Aşure ikramını başlatırken, davetliler ise dağıtılan aşureyi afiyetle yedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezinde düzenlenen aşure dağıtımına sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel merkez Yöneticilerimiz, şube Başkanlarımız, üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.