Koncuk'tan Bakan Avcı ve Genel Müdür Aydoğdu'ya Eleştiri

Koncuk'tan Bakan Avcı ve Genel Müdür Aydoğdu'ya Eleştiri

İsmail Koncuk Facebook Üzerinden Bakan ve İnsan Kaynakları Genel Müdürüne Eleştiri.

İsmail Koncuk sosyal medya hesabı Facebook Üzerinden Açıklamalarda Bulundu  

MEB ORTAÇAĞ KAFASI İLE YÖNETİLİYOR, BAKAN VE BÜROKRATLAR SEYREDİYOR

Kırıkkale'de yargı kararı ile göreve iade edilen 23 okul müdürü tekrar keyfi olarak görevden alındı.Öncelikle Kırıkkale Valisini kutlarım. Kırıkkale valisi hukuk iğdiş edilirken ne yapmaktadır?Bir valinin hukuksuzluğa çanak tutması ne kadar yakışık alır.Yazıklar olsun.

Bu tür adamlardan vali oluyorsa gerisini siz düşünün.Bir vali hukuka uygun davranmak yerine hak gaspına evet diyorsa yuh olsun.

Ayrıca bu hukuksuzluğu bizzat kendilerine ilettiğim Sn Nabi Avcı ve İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'yu da kutluyorum.Vallahi, iyi seyrediyorlar. MEB'de bu kadar hukuksuzluk olurken seyredeceksiniz ve ondan sonra iyi bakan, iyi genel müdür olacaksınız, öyle mi?Bu iş o kadar ucuz mu? Yönetici atamada yaşanan onca hukuksuzluğu 2014 yılından beri seyretmekten başka hiç bir şey yapmayan Bakan ve İK Genel Müdürü Hamza Aydoğdu’yu kınıyorum.

Sn Avcı ve MEB'in anlı şanlı bürokratları yönetici ve şube müdürlüğü atamalarında yaşanan rezilliğe gözlerinizi kapatarak MEB'i iyi yönettiğinizi mi zannediyorsunuz? Bir yandan Sn Başbakan haktan, hukuktan bahsedecek diğer yandan MEB Ortaçağ kafası ile yönetilecek. Bu mudur hukukunuz,bu mudur hakkı korumak?

İK Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU, yargı kararını uygulamak sizin sorumluluğunuzdadır, okul yöneticileri ve şube müdürleriyle ilgili yargı kararlarını uygulayın. Sn Hamza AYDOĞDU ya yargı kararlarını uygulayın yada her türlü hukuki yaptırıma hazır olun.Eski genel müdürlerin başına gelenleri hatırlayın.Bizden söylemesi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum