Koncuk'tan Çok Sert Tepki: Yazıklar Olsun!

Koncuk'tan Çok Sert Tepki: Yazıklar Olsun!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Genel Başkanı İsmail Koncuk, bir sendika başkanının üye sayılarındaki artışlarını başarı olarak göstermesini değerlendirerek, "58 yaşına geldim böyle bir rezillik görmedim.Bu rezilliğe tahammül etmiyorum,

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Genel Başkanı İsmail Koncuk, bir sendika başkanının üye sayılarındaki artışlarını başarı olarak göstermesini değerlendirerek, "58 yaşına geldim böyle bir rezillik görmedim.Bu rezilliğe tahammül etmiyorum, etmeyeceğim, eden etsin" dedi. 

"Yüzümüz ak, vicdanımız rahat hamdolsun. Herkes vicdanına danışsın, bakalım ne çıkacak?" diye soran Koncuk, "Hiç eyvallahımız yok, neticede bize şuursuz derler, deli derler ama ADAM DEĞİL DİYEMEZLER.SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ!" dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde;

"Hepimizin tahmin edeceği bir sendika başkanı başarı ölçüsü olarak üyesindeki artışı gösteriyor, elhak haklı. 2 yılımızı kaybetmemize dahi tepki yoksa, ne desek boş.

Bizi de şuur kaybına uğramakla itham ediyor.Bir şuur kaybı olduğu doğru, doğruyu söyleyen bizde mi, yalana sarılan sizde mi?Yoksa...?

Aklı başında bir insandan ne demesini bekliyorsunuz?Zam oranı yerlerde, üstüne üstlük vergi dilimi problemi ortada duruyor. 4-C, 4-B'ye kadro olmadığı gibi özlük haklarında hiç bir şey yok.Eskiden alınmış kararları yeni diye yutturuyorlar.

Şuuru yerinde olduğunu iddia eden bu zat, "Yapılacağın en iyisini yaptık, Türkiye kazandı." diye gözümüzün içine baka baka sallıyor.Biz bunları söyleyince şuuru kaybetmiş oluyoruz, o her türlü yalanla şuurlu oluyor.

Yazık yahu, 58 yaşına geldim böyle bir rezillik görmedim.Bu rezilliğe tahammül etmiyorum, etmeyeceğim, eden etsin.Her zaman söyledim, " Biz şerefi, ahlakı temsil ediyoruz, bizim kaybetmemiz bu değerlerin kaybetmesi demektir." Yüzümüz ak, vicdanımız rahat hamdolsun.Herkes vicdanına danışsın, bakalım ne çıkacak?

Hiç eyvallahımız yok, neticede bize şuursuz derler, deli derler ama ADAM DEĞİL DİYEMEZLER.SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ!"

BİR SENDİKA BAŞKANININ ÜYE ARTIŞLARINI BAŞARI OLARAK GÖSTERDİĞİ O YAZI!!!

img_0202.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum