Koncuk'tan Kamu Çalışanlarına Uyarı!

Koncuk'tan Kamu Çalışanlarına Uyarı!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk kişisel Facebook hesabından son günlerde yaşanan siyasi ve toplumsal olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail koncuk kişisel Facebook hesabından son günlerde yaşanan siyasi ve toplumsal olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkan değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Ülkede yaşananlar siyasi anlayışların ötesinde bir boyut kazanmıştır. Siyaset başka; bağnazlık, egoizm çok daha başkadır. Yaşananlar ideolojik bölünmüşlük de değildir. Çünkü ortada bir ideoloji dahi yoktur. Egoizmin bu kadar beslendiği ve doymaz bir hal aldığı bir devir, ben hatırlamıyorum. Birlerinin yaşaması ve adeta tek hâkim olması için, inandığımız tüm güzellikler kirletilmekte, bir millet tüm değerleriyle adeta imha edilmekte, posaya dönüştürülmektedir. Tek bir strateji hakimdir: "sadece kendi için yaşayan, egoist insanlar topluluğu yaratmak.” Bu durum, ne dini değerlerimiz ne de milli hasletlerimizle asla bağdaşmamaktadır. Bununla birlikte, insanlar yaptıklarının ulvi bir amaca hizmet ettiğine inandırılmaktadır. Birçok kişi bunun doğru olmadığını çok iyi bilmekle beraber, egosu adına, risk almamak için yaşananlara tahammül etmekte, sineye çekmektedir. Gidişat vahimdir. Nerede duracağı, nasıl doyacağı, ne zaman tatmin olacağı belirsiz bir iştiha, bir virüs gibi yayılmaktadır. İşin en kötü tarafı, çare olması gerekenlerin pek çoğu da bu virüsün etki alanı içinde kalmıştır. Esasen millilik, maneviyat, Peygamber Efendimiz’in vaaz ettiği güzel ahlakla yakından uzaktan alakası olmayanlar, başlarının dara düştüğü seçim zamanlarında, bu değerleri istismar edecek her türlü vasıtayı kullanmaktadır. Tek umut sizsiniz, tek umut toplumsal düşünme kabiliyetini kaybetmemiş gerçek vatanseverlerdir. GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEYE ZAMAN AYIRIN, YOKSA...” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum