Koncuk'tan Memur İhraçları Yorumu: Tüm Masum İnsanlar...

Koncuk'tan Memur İhraçları Yorumu: Tüm Masum İnsanlar...

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 50 bin memurun meslekten ihraç edildiğine dikkat çekerek, bunlar içerisinde Fetö ile hiçbir ilgisi olmayan insanların da bulunduğunu kaydetti.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 50 bin memurun meslekten ihraç edildiğine dikkat çekerek, bunlar içerisinde Fetö ile hiçbir ilgisi olmayan insanların da bulunduğunu kaydetti. Bundan sonra yapılması gerekenin hukuki süreci takip etmek, gerekirse AİHM’e kadar gitmek olduğunu bildiren Koncuk, “Umarım tüm masum insanlar en kısa zamanda kurtulsun” dedi.

Koncuk sosyal medyada yaptığı değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “Açığa alınan 70 bin memurun 50 bini meslekten çıkarılmıştır. Bunlar içerisinde Fetö örgütü ile hiçbir ilgisi olmayan insanlar bulunmaktadır. Bu süreçte, akı karadan ayırmak için ısrarla soruşturma yapılmasını ve savunma hakkı verilmesini istedik, ancak bu yollar takip edilmedi. Bundan sonra yapılması gereken hukuki süreci takip etmek, gerekirse AİHM kadar gitmektir. Umarım tüm masum insanlar en kısa zamanda kurtulsun. Bu karara hukuki olarak itiraz hakkı vardır. Avukatlarımızın değerlendirmesine göre yürütmeyi durdurma talebi mümkün değildir. Ancak iptal davası açılacaktır. Allah büyüktür. Meslekten ihraçlarla ilgili dava dilekçesi sendika avukatlarımız tarafından hazırlanmaktadır. Üyelerimiz haftaya şubelerimizden alabilirler.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum