Koncuk'tan Yalçın'a ''Toplu Sözleşme'' Eleştirisi

Koncuk'tan Yalçın'a ''Toplu Sözleşme'' Eleştirisi

Türk Eğitim-Sen ve Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Toplu Sözleşme Konusunda Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı Twitter hesabı üzerinden eleştirdi.

Türk Eğitim-Sen ve Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail KoncukToplu Sözleşme Konusunda Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı Twitter hesabı üzerinden eleştirdi.

İşte Koncuk'un o açıklamaları...

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Toplu sözleşme hükümleri gündemimizden düşmedi" diyen Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı ve toplu sözleşmeye imza atan yetkili konfederasyonu eleştirdi.

"Toplu Sözleşme çay pasta partisi yapmak değil, sendikacılık sayın bakanlarla oturup çay yudumlayarak sohbet etmek hiç değil" diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, "Toplu sözleşmeyi açık pazar zannedenlerin boyaları bugün döküldü" dedi.

toplu sözleşme

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde;


"Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal "Toplu Sözleşme hükümleri gündemimizden düşmedi."demiş.Kaynak:Memur Sen.Breh Breh.Yeni Toplu Sözleşme Agustos'ta.

Son Toplu sözleşme 2015 Ağustos ayında imzalanmıştı.Yeni Toplu Sözleşmeye oturulmasına 6 ay kalmış, 4-C'ye, üniversiteli İşçilere memur kadrosu yok.

31.01.2016'da sonuçlanması gereken KİT'lerde çalışanların ücret gruplarının 5'ten, 3'e düşürülmesi yok, tam 21 maddede bir gelişme yok.

Her zaman söyledim Toplu Sözleşme çay pasta partisi yapmak değil, sendikacılık sayın bakanlarla oturup çay yudumlayarak sohbet etmek hiç değil.

Bir sendika başkanı, bizim masada olmamızdan çok rahatsız olmuştu,ne hakaretler yapmıştı.Anlaşılan şahit olmamız dahi rahatsızlık yaratmış.

Birileri Toplu Sözleşmeyi açık pazar zannetmiş, bugün tüm boyaları döküldü.Sahi masada çaldırdığınız aylık 1.8 lik enflasyon farkı nerede?

O gün ayakta dikilenler,yaptığı hatalarla yalvar yakar,bugün nerelerde dikiliyorlar?Bu kafa ile çok dikilirsiniz beyler,mesele dik durmaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.