Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğünden:

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesine, 2547 Sayılı Kanun ve 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri gereğince devamlı statüde 1 (bir) adet Profesör ve belirli süreli statüde 4 (dört) adet Yardımcı Doçent alınacaktır.

Başvuracak adayların; Dede Korkut Mahallesi Beyşehir Caddesi No: 9 Meram/KONYA adresinde bulunan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğüne, başvurdukları uzmanlık alanını belirten bir dilekçe, ekinde öğrenim durumlarını gösterir belgeleri (onaylı sureti), özgeçmiş, 2 (iki) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneğini, bilimsel yayınları ile bunlara yapılan atıfları, varsa yabancı dil bilgisini gösterir belgeyi, kongre ve konferans tebliğlerini, H faktörü değerini, eğitim - öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve tamamlanan doktora veya yüksek lisans tez çalışmalarını, Üniversiteler veya Yüksek Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan faaliyetlerini ve eserlerini; Profesör adaylarının doçentlik belgelerinin onaylı suretini ve “başlıca araştırma eseri”nin açıkça belirtildiği yayın listesini kapsayan 6 kopya (Profesör adayları) ve 4 kopya (Yardımcı Doçent adayları) dosyayı vermeleri gerekmektedir.

NOTLAR:

1 - Başvurular ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır. Süre bitiminden sonra yapılan başvurular kayda alınmayacaktır.

2 - Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3 - Rektörlükçe yapılacak ön incelemeye göre anılan Kanun ve Yönetmeliklerde öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin ve belirtilen niteliklere sahip olmayanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak ve başvuru belgeleri iade edilecektir.

4 - Yabancı Ülkelerden alınan diploma/belgelerin Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekir.

5 - Erkek adayların askerlik hükümlülüklerini yerine getirmiş olması gerekir.

6 - 0 (332) 223 5488 veya 444 4883 numaralı telefonlardan ilan ile ilgili ayrıca bilgi alınabilir.

7 - İlan metnine aynı zamanda www.gidatarim.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 

Fakülte

Uzmanlık Alanı

Kadro

Adet

Açıklama

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği

Profesör

1

Makine öğrenmesi veri madenciliği, optimizasyon vebulanıkkontrol konularında bilimsel çalışmalarıbulunmak, ilgili konularda elektronik tasarımyapabilmek.

Gıda Mühendisliği

Yardımcı Doçent

1

Doktorasını Gıda Mühendisliği alanında yapmış olmak ve gıda prosesi, gıda kimyası, makro kaplama,mikroenkapsülasyon konularında çalışmış olmak.

Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Hayvansal Üretim ve Teknolojileri

Yardımcı Doçent

1

Doktora tezini Su Ürünleri Yetiştiricilik ve Hastalıklar Anabilim Dalında yapmış ve balık besleme-fizyolojisi üzerinde çalışmış olmak. Alanında yurt dışı tecrübeye ve Tilapia yetiştiriciliği konusunda deneyime sahip olmak.

Bitkisel Üretim ve Teknolojileri

Yardımcı Doçent

1

Doktorasını Ziraat ve Biyoloji Mühendisliği alanında yapmış olmak ve bitki doku kültürü ve biyoreaktörsistemleri konularında Science Citation Index kapsamındaki dergilerde yayınları bulunmak.

Bitkisel/Hayvansal Üretim ve Teknolojileri

Yardımcı Doçent

1

Doktorasını mera agronomisi konusunda yapmışolmak, doktora sonrası en az dört yıl ulusal veuluslararası iş ve proje yönetimi tecrübesine sahipolmak, Science Citation Index (SCI), veya SCI-Expanded kapsamında yer alan dergilerde bilimselyayınları bulunmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.