Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğünden:

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine 2547 Sayılı Kanun ve 28.01.1982 tarih ve 17588 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri gereğince belirli süreli statüde 2 (iki) adet öğretim üyesi (Profesör) alınacak olup adaylarda aranacak nitelikler aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Profesörlük kadrosuna başvuracak adayların; Dede Korkut Mahallesi Beyşehir Caddesi No: 9 Meram/KONYA adresinde bulunan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğüne, başvurdukları uzmanlık alanını ve iletişim adreslerini belirten bir dilekçe ile birlikte ekinde öğrenim durumlarını gösterir belgeleri (onaylı sureti), doçentlik belgesinin onaylı suretini, özgeçmişi, 2 (iki) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneğini, bilimsel yayınları ile bunlara yapılan atıfları ve yabancı dil bilgisini gösterir belgeyi, H faktörü değerini, uzmanlık alanıyla ilgili kongre ve konferans tebliğlerini, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve tamamlanan doktora veya yüksek lisans tez çalışmalarını, Üniversiteler veya Yüksek Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan faaliyetlerini ve başlıca araştırma eserlerinin açıkça belirtildiği yayın listesini kapsayan 6 kopya dosyayı vermeleri gerekmektedir.

NOTLAR:

1 - Başvurular ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır. Süre bitiminden sonra yapılan başvurular kayda alınmayacaktır.

2 - Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3 - 23/03/2016 tarih ve 29662 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan "Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik" 8. Maddesi uyarınca, İngilizce ders verebilme yeterliliğine sahip olunduğu belgelenmelidir.

4 - Rektörlükçe yapılacak ön incelemeye göre anılan Kanun ve Yönetmeliklerde öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin ve belirtilen niteliklere sahip olmayanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak ve başvuru belgeleri iade edilecektir.

5 - Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekir.

6 - Erkek adayların askerlik hükümlülüklerini yerine getirmiş olması gerekir.

7 - 0 (332) 223 54 88 numaralı telefondan ilan ile ilgili ayrıca bilgi alınabilir.

8 - İlan metnine aynı zamanda www.gidatarim.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 

Birimi

Uzmanlık Alanı

Unvanı

Adet

Açıklama

Mühendislik ve MimarlıkFakültesi

Endüstri Mühendisliği

Profesör

1

Alanında lisans, yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. TedarikZinciri Yönetimi, Hizmet Sektöründe Yönetim, LojistikYönetimi konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders vermeyeterliğine sahip olduğunu belgelemek.

Mühendislik ve MimarlıkFakültesi

Endüstri Mühendisliği

Profesör

1

Alanında lisans, yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Webtabanlı optimizasyon, Yönetim Bilişim Sistemleri, Yapay SinirAğları konularında çalışmaları olmak. İnglizce ders vermeyeterliğine sahip olduğunu belgelemek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.