Kripto FETÖ'cüler Yakalandı - Halen MEB'de Öğretmenlik Yapıyor

Kripto FETÖ'cüler Yakalandı - Halen MEB'de Öğretmenlik Yapıyor

Antalya'da, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki "kripto" yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, sözde Alanya ile Dağıstan ülke sorumluluğunu yapan ve 15 Temmuz sonrası gizlenen Osman A. yakalandı. Osman A.'nın halen Milli Eğitim Müdü

Antalya'da, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki "kripto" yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, sözde Alanya ile Dağıstan ülke sorumluluğunu yapan ve 15 Temmuz sonrası gizlenen Osman A. yakalandı. Osman A.'nın halen Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmenlik yaptığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ'nün önemli kademelerinde görevler yapan ve bugüne kadar gizlenmeyi başaran Osman A.'nın Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde halen öğretmen olarak çalıştığı anlaşıldı. Örgütün il kabul ettiği Alanya ile Dağıstan'ın sözde ülke sorumluluğunu yapan Osman A., itirafçı ifadeleri doğrultusunda örgütsel görevi belirlenip takibe alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından Osman A.'nın Alanya'da ikamet ettiği bilgisine ulaşıldı. Tespit üzerine harekete geçen ekipler FETÖ şüphelisini belirlenen adreste gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital veri de ele geçirildi. Gözaltına alınan Osman A.'nın örgütün önemli isimlerinden birisi olduğu ortaya çıkarken, halen bir devlet okulunda öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.