Kurban Bayramı 6 gün tatil mi olacak? Kurban Bayramı ne zaman?

Kurban Bayramı 6 gün tatil mi olacak? Kurban Bayramı ne zaman?

2017 yılı itibariyle tatil planı yapanların merak ettiği Kurban Bayramı ne zaman? Bu sene Kurban Bayramı 6 gün resmi tatil olacak mı? Gözler Bakanlar Kurulu'na çevrildi.

Tatil planına şekil vermek isteyenler merakla beklediği Kurban Bayramına çok az bir zaman kaldı. Peki 2017 Kurban Bayramı 6 gün tatil olacak mı? Gözler Bakanlar Kurlu kararına çevirdi. 

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? KAÇ GÜN TATİL OLACAK?

Bu sene 30 Ağustos resmi tatil olması sebebiyle 31 Ağustos Arefe günününde resmi tatil olması beklemiyor. Bu doğrultuda 2017 yılı itibariyle Kurban Bayramı 6 gün resmi tatil olacak.

Kurban Bayramı, her yıl biraz daha geriye gelerek yaz aylarına doğru çekilmeye başladı. 2017 Kurban bayramı arefe günü 31 Ağustos perşembe günü olacak. Bayramın ilk günü 01 Eylül cuma günü olacak. Kurban bayramının ikinci günü ise 02 Eylül cumartesi, üçüncü günü 03 Eylül pazar günü Kurban Bayramı son günü ise 04 Eylül pazartesi günü olacak.

Tüm kamu ve özel sektör çalışanları 05 Eylül salı günü iş başı yapacak. Okulların zaten kapalı olması sebebiyle öğrenciler Kurban bayramı resmi tatilinden yararlanamayacak. Bu hafta sonuna gelen tüm sınavlar ise iptal olacak.

Fakat 6 gün tatil olması ile ilgili Bakanlar Kurulu'ndan resmi bir açıklama gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.